STAVIO JE ČARŠAV, DA KRV NE ISPRSKA ZIDOVE Tragična smrt Bekima Fehmijua! Niko se nije voleo kao on i Branka, njihova ljubav je drmala čitavu Jugoslaviju!

Branka Petrić, šarmantna dama i neprevaziđena glumica, otkrila je detalje svoje ljubavi sa jednim od najvećih jugoslovenskih zavodnika.

Bekim Fehmiju
Bekim Fehmiju, Foto: Youtube Screenshot

Branka Petrić je diplomirala glumu na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu, a postala članica Jugoslovenskog dramskog pozorišta od 1960. godine.

DRUŽE SE ČAK 60 GODINA! Branka Petrić u svom OPROŠTAJU odala Mišine TAJNE: Mislili smo da se nikad neće oženiti, a onda se pojavila ONA!

U svojoj dugoj i neprekinutoj glumačkoj karijeri ostvarila je širok dijapazon uloga, od zaljubljenih devojaka, preko komičnih junakinja da bi danas gradila zrele i kompleksne ženske sudbine.

 

Svoju sreću našla je kraj glumca Bekima Fehmije.

"Prošli smo i blistave i strašne trenutke, ali ono što je konstanta, kao sidro, bila je naša ljubav. I ona je, bez ikakve patetike, ostala do kraja našeg života. A imali smo bure i oluje, potonuća i uzdignuća, na koncu ne znam neki brak koji tako dugo traje, skoro pedeset godina. Ja sam ga uvek istinski podržavala u onome što radi, jer za mene je bila radost sve ono što se njemu dešava, i s njegove strane što se meni dešava. Nešto što sam ja toliko volela kod njega je to što nikada nije pokazao ni trunku zavisti prema nekome, nikada ga nisam čula da ogovara nekoga. Bio je jako čist, što se tiče kolegijalnih odnosa on je uvek znao da pohvali. Kod njega momenat sujete ili zavisti nikada nisam osetila. Da ne govorim o odnosu prema porodici, bio je do kraja brižan, predan, spreman da pomogne", rekla je ona ranije.

Ova dama danas živi sa svojim mlađim sinom Hedonom. Stariji sin Uliks je glumac i živi u Americi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ljubavna šetnja Beogradom (@ljubavnasetnja_) on

NIJE IMAO ŠTA DA JEDE, ON GA JE HRANIO! Umesto u Holivudu završio u ZATVORU! Tužna sudbina SRPSKOG glumca koji je trebalo da glumi u KUMU!

"Blagoslovena sam što imam dvoje dece", kaže Petrić i dodaje: "Bekim je hteo 12 ali ja sam mu govorila da bi trebalo da budemo srećni sa dvoje. Možda mi je malo žao što nismo imali treće", rekla je Branka.

O svom suprugu je uvek govorila sa puno ljubavi.

Ipak bol je bila prevelika kada je Bekim u julu 2010. okončao svoj život hicem iz pištolja. Po njegovoj želji, pepeo je prosut u reku u Prizrenu na Kosovu, gradu u kome je proveo veliki deo svog detinjstva.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by JUGOSLAVIJA / YUGOSLAVIA (@jugoslavija.sfrj) on

TEŽAK ŽIVOT PROSLAVLJENOG GLUMCA Intimna ispovest Aleksandra Berčeka: Živeo u teškoj SIROTINJI, a otac ga zbog ove situacije PRIJAVIO POLICIJI!

Na pitanje kad se seti poslednjih dana supruga, da li je po bilo čemu mogla naslutiti da će sebi oduzeti život Branka je tada rekla:

"Ne. Jer da jesam, sigurno bih na sve moguće načine pokušala da ga sprečim. Tih poslednjih dana Bekim je bio isti i ništa nije nagoveštavalo da je tragedija na pomolu. Dan ranije igrala sam predstavu "Tako je moralo biti" u kojoj glavni lik sebi život oduzima hicem iz pištolja. Kakve li ironije! Sutradan ujutro bili smo zajedno kod kuće, a oko 14 sati rekla sam Bekimu da idem kod frizera. Dopratio me do vrata i pitao imam li te večeri predstavu. Odgovorila sam da nemam i da ćemo celo veče biti zajedno, i on me zagrlio. Ni po čemu nisam osetila da ga poslednji put vidim živog. Vratila sam se za manje od sata, jedva čekajući da mu pokažem svoju novu frizuru, a dočekala me sablasna praznina. Najpre sam ušla u dnevnu sobu, ali mog supruga tamo nije bilo. Kako sam prolazila stanom tako bih zavirila u dečje sobe, pa na terasu, ali ni tamo nije bio. Na kraju sam ušla u radnu sobu u kojoj je kućna biblioteka i računar. Bekim je ležao na otomanu boje višnje sasvim prekriven belim čaršavom. "Ma vidi kakva mi je frizura", govorila sam dok sam prilazila ležaju, čekajući kao i uvek njegov komentar, ali odgovora nije bilo. Čak sam ga u čudu pitala zašto je tu legao i još se pokrio po glavi", ispričala je Branka.

 

No, stravičan prizor koji je zatekla večno će pamtiti.

NIJE MOGAO OČIMA DA GA GLEDA Pavle Vuisić nije hteo da nosi svečano odelo pred Titom! ODBIO NAREDBU, a predsednik ga odveo u malu prostoriju! Niko NIKADA nije ispričao šta se tamo dogodilo!

"Čim sam podigla čaršav. Glava mu je bila na jastuku koji je doneo iz naše spavaće sobe, i da nisam videla pištolj u njegovoj desnoj ruci kojom je pucao u slepoočnicu i malo krvi na čelu i po kosi, mislila bih da je čvrsto zaspao. Na stočić pokraj računara stavio je ličnu kartu, oružni list i oproštajno pismo naslovljeno na mene, sinove i njegovu braću. Mislim da se pokrio čaršavom da odmah ne doživim šok i da se ne zaprljaju zidovi. Kakva estetika smrti. O svemu je vodio računa. Da sam mu sat vremena ranije rekla da to veče imam predstavu, sigurna sam da bi naum odgodio za neki drugi dan, jer je znao da bi u tom slučaju predstava morala biti pomerena", rekla je tada Branka i otkrila šta je pisalo u njegovom oproštajnom pismu.

Bekim Fehmiju i Olivera Katarina u filmu „Skupljači perja“
Bekim Fehmiju i Olivera Katarina u filmu „Skupljači perja“, Foto: Screenshot


OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA “RADOVANA III” Zoran Radmilović je rešio da uradi NEOČEKIVANU STVAR i tako stvorio najgenijalniju predstavu ikada!

"Pismo je bilo napisano lepim rukopisom, pa ga je, možda, i ranije napisao, i u njemu nam je poručio da nas voli, da odlazi vrlo miran i odlučan. Nije hteo da o tome obavestimo javnost niti da oproštaj bude javan. Način na koji je otišao i sve što se oko toga zbilo, govori da se nije bojao smrti i to mi je velika uteha", ispričala je.

Ipak Branka je skupila hrabrosti da ga na večni put isprati onako kako je zaslužio. Nije joj bilo lako. Utehu je tražila u sećanju na divne dane provedeni sa njim, a sedetivi su joj pomogli da ublaži bol.

Pogledajte BONUS video:

EKSKLUZIVNO ZA ALO! Dragana Mitar otkrila šta se dešavalo u Centru za socijalni rad!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi