NJEGOVE REČI ĆE VAM ODZVANJATI U GLAVI! Taško Načić je bio omiljeni glumac, ali zbog surovosti reditelja često nije dobijao uloge! Razlog za to je poražavajući!

Bio je omiljeni "dobroćudni div" srpskog glumišta i čovek bez kojeg ni domaća kinematografija ni pozorište ne bi bili isti - Taško Načić.

Taško Načić
Taško Načić, Foto: Screenshot Youtube

Taška Načića publika će zauvek pamtiti kao smotanog lovca sa "zakočenom puškom" iz "Ko to tamo peva", anti-heroja Peru Mitića koji misli da "ko ne voli karanfile ne treba ni da živi" i lenjog Božidara Majkovića, činovnika u propalom socijalističkom preduzeću iz "Boljeg života".

 

Sa svojih 192 centimetara visine, Taško Načić je još od mladosti važio za “džina domaće filmske scene”. Strpljivo je radio, svoj talenat usavršavao i tripeo i kada su ga neke značajnije uloge, i pored očiglednih kvaliteta zaobilazile, zbog njegovog fizičkog izgleda.

"BAKA SE UHVATILA ZA GLAVU, MORALA SAM DA OBJAŠNJAVAM" Detalji sa snimanja serije "Preživeti Beograd"! Evo kako je porodica reagovala na njihove intimne scene!

Tokom čitave karijere stoički se nosio sa činjenicom da, naročito u svetu filma, važe surovi estetski standardi koje on, jednostavno, po mišljenju većine kulturnih stvaraoca, nije zadovoljavao.

Taško Načić
Taško Načić, Foto: Screenshot Youtube

OTRESLA ČITAVU SRBIJU PORUKOM ZA DEU! Ćerka Radmile Živković preživela težak udes! Imala je 19 operacija, a jutros je svima očitala lekciju!

– Svestan sam da, zbog svoje spoljašnjosti, ne mogu da igram ljubavnike niti heroje. Potpuno sam siguran da nikada neću biti Hamlet – rekao je Taško Načić u jednom od retkih intervjua koje je dao.

Taško Načić
Taško Načić, Foto: Screenshot Youtube

Slavni glumac vremenom je naučio da se nosi sa tim, svestan činjenice da će, uz marljiv rad i trud, uspeh jednom sigurno doći.

MALO KOJA BI SE USUDILA NA OVAKO NEŠTO Srpska glumica zaprosila dečka! Izvela ga na večeru, a onda mu odjednom pružila prsten!

Kada su ga jednom prilikom pitali kako se oseća kada shvati da reditelj u nekoj ulozi potencira njegov fizički izgled, odgovorio je fenomenalno.

Taško Načić
Taško Načić, Foto: Screenshot Youtube

- Smatram da vezivanje za nečiji izgled ide na prvu loptu. Važnije je šta čovek iznutra može uraditi. Dobro, ne kažem da izgled ne može pomoći, ali dobro se sećam kad sam, kao student akademije, gledao hudožestveni teatar. Davali su fragmente, i Tarasova je glumila Anu Karenjinu. Tarasovoj je tada bilo oko šezdeset i nešto godina, bila je golema, debela. No, posle jedne minute predstave, to vam nije smetalo i pred sobom ste zaista imali Anu Karenjinu – objasnio je NačIć.

Taško Načić
Taško Načić, Foto: Screenshot Youtube

Svojim mraljivim radom i talentom, ušao je u legendu! Na kraju, nije ni morao da bude Hamlet! Davitelj je bio i više nego dovoljan!

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi