Tamara Dragičević i Petar Benčina
Instagram/petarbencina
Tamara Dragičević i Petar Benčina

Instagram/petarbencina

Tamara Dragičević i Petar Benčina, Foto: Instagram/petarbencina

Glumci Tamara Dragičević i Petar Benčina u skladnom su braku od 2016. godine. Njihova tročlana porodica, jer već imaju ćerku Stašu, uskoro će biti proširena.

Kako oni ne vole da govore o svom privatnom životu, njihove komšije su progovorile o ovom glumačkom paru:

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Viđala sam ih često do pre nekih mesec dana, kada sam ih videla poslednji put. Iako su dolazili sa ćerkom, tada su bili sami. Interesantno je da u nekoliko navrata nisam bila sigurna da li su to oni, jer su vrlo neupadljivi, zato što se ponašaju kao sav normalan svet - kaže prodavačica.

Porodila se Tamara Dragičević! Sinu dali pravo SRPSKO ime!

AUTOR: Blic/R.J. DATUM I VREME: 14.08.2019. 18:47 Ceo dan primaju čestitke... Foto: E-Stock Glumica Tamara Dragičević porodila se danas i na svet donela drugo dete, sina, kojem su ponosni roditelji dali ime Lazar. Naime, mama i beba dobro se osećaju, a osim Tamare i Petra, dečaku se najviše obradovala ćerka Staša koju je par dobio krajem 2016.

 

Tamara živi zdravim životom, pa posećuje često i prodavnicu zdrave hrane:

- Tamara ovde kupuje razne zdrave grickalice, uvek kupi mnogo toga. Osim što dolazi u radnju, Tamaru i njenog muža Petra viđamo po komšiluku. Kada god im se javim, oni uvek učtivo odgovore, nisu arogantni, kao neke naše druge zvezde. Ćerka joj je preslatka i nasmejana i neretko je viđam sa njima. Čak se desilo jednom da sam dolazila na posao pa sam zatekla Tamaru u radnji. Želela sam da se slikam sa njom i ona mi je drage volje izašla u susret. Stvarno su sjajni oboje - priseća se radnica.

Miodrag i Tamara Dragičević

Printscreen

Miodrag i Tamara Dragičević, Foto: Printscreen

U obližnjem salonu lepote nisu imali prilike da je usluže.

- Došla je jednom, ušla u salon i zatražila feniranje. Meni je bilo krivo, jer nisam imao termin da je ubacim. Bila je ljubazna, zahvalila se i izašla napolje. Primetio sam da je nosila lepu haljinu, široku, pravu za trudnice. Muža joj viđam redovno kako pije kafu u kafiću preko puta salona, a ona je preslatka, prava “devojka iz kraja” - zaključio je frizer.

BONUS VIDEO:

Bojana Ristivojević: Ovo je prava pozadina otkaza u rijalitiju "Parovi"!