ĆERKA NAŠEG POZNATOG PEVAČA! Svi je znate kao malu Zonu Zamfirovu, a ona je rodila dete muškarcu starijem 23 godine i dala mu NEOBIČNO ime!

On ima već troje dece iz dva braka.

Jana Milosavljević, mala Zona Zamfirova
Jana Milosavljević, mala Zona Zamfirova, Foto: Screenshot

Jana Milosavljević (28), koje se sećamo kao devojčice Zone iz filma "Zone Zamfirova" i reditelj Filip Gajić (51), pre dve godine su postali dobili dečaka Joakima. Njoj je ovo prvo dete, dok se Filip već ostvario u ulozi oca.

 

Janu je televizijska publika upoznala kada je sa samo 12 godina zaigrala malu Zonu Zamfirovu. Već tada se moglo videti da je gluma njena sudbina, aa to je potvrdila u još jednom Šotrinom ostvarenju "Ranjeni orao".

Janu i Filipa je upoznao muzičar Rambo Amadeus pre tri godine, a oni su ubrzo započli zajednički život.

Uprkos razlikama u godinama, glumica i kćerka poznatog muzičara Nenada Milosavljevića, poznatijeg kao Neša Galija, rodila je sina u vezi sa dve i po decenije starijim muškarcem. Njen izabranik je pozorišni reditelj Filip Gajić, koji već ima troje dece iz dva braka.

Jana Milosavljević, mala Zona Zamfirova
Jana Milosavljević, mala Zona Zamfirova, Foto: Screenshot

Jana se potpuno posvetila sinu, a o mačinstvu je pričala za "Gloriju", pa je tom prilikom rekla da su imali problema oko odabira imena:

"Imali smo muke, nikako nismo mogli da se dogovorimo. Mesec posle rođenja dete nije imalo ime, svako ga je zvao kako je hteo, nije ga imalo ni kad smo krenuli da ga prijavimo. Pred vratima opštine Zvezdara odlučili smo se za ono koje su Filipova deca izabrala. Mada ga i dalje zove ko kako hoće", rekla je lepa glumica.

Danas mlada glumica izgleda ovako:

Jana Milosavljević, mala Zona Zamfirova
Jana Milosavljević, mala Zona Zamfirova, Foto: Screenshot

"Trudnoća je najlepše iskustvo kroz koje sam prošla, uživala sam svakog dana i bilo mi je predivno. Na svu sreću, nisam imala nikakve tegobe, bila sam dosta fizički aktivna do poslednjeg trenutka."

Joakim je biblijsko ime, koje potiče iz starohebrejske reči koja znači „Bog je postavio“. U Bibliji ovo je ime oca Device Marije - Joakim. Pravoslavni Srbi imaju i slavu Joakim i Ana, koja se slavi 22. septembra.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi