SARAĐIVALA SA SVETSKI POZNATIM GLUMCIMA Suprugu Žarka Lauševića nikada niste videli u javnosti, a velika je zvezda U HOLIVUDU! A kako tek izgleda njegova ćerka!

Jana je najmlađe dete čuvenog srpskog glumca Žarka Lauševića, a isticanje u javnosti, po svemu sudeći, ne voli.

Žarko Laušević
Žarko Laušević, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Žarko Laušević skoro dve decenije živi u Americi, a poslednjih godina često dolazi u Srbiju kako bi snimao filmove i serije.

 

Veliku podršku u svemu dobija od supruge Anite koja je profesionalni šminker, a radila je i na seriji "Seks i grad". Ona je prošle godine dobila nagradu za svoj rad u Njujorku.

POTRESNIJE NE MOŽE Oproštajno pismo Žarka Lauševića Nebojši Glogovcu: Krenuo sam nešto da pišem za nas, pa da odigramo... ili ovde ili tamo

-Ovo je ostavrenje sna. Nisam mogla ni da zamislim, kada sam se 1997. preselila u Njujork da ću stajati ovde - rekla je Anita nakon što je preuzela svoju nagradu.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Antoine DeBrill [Photographer] (@debrillantoine) дана

 

Anita Roganović sada Laušević rođena je 1966. godine u Ljubljani, a sa Lauševićem ima ćerku Janu. Anita je prvi veliki angažman u Americi imala 2004. na sminanju "Spajdermen 2".

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Antoine DeBrill [Photographer] (@debrillantoine) дана

 

Anita je sarađivala je sa velikim holivudskim zvezdama poput Leonarda Di Kaprija, Kejt Vinslet... Anita je dobila zazluženu nagradu i pohvala za sav rad do sad za frizuru u serijama "Hronike Tajms skvera", "Privatni doktor", "Instikt" .

Jana laušević
Jana Laušević, Foto: Screenshot Facebook

Inače, Anita je druga žena Lauševića. Sa prvom suprugom Maom s kojom je bio oženjen od 1982. do 1998. godine ima ćerku Asju i sina Dušana koji je doktorirao i bavi se umetnošću.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi