ISPLIVALI DETALJI O SMRTI GLUMICE! Strašna sudbina sačekala Rialdu, otkriveno kako je umrla!

Glumica Rialda Kadrić napustila nas je u 57. godini

Vest o smrti glumica Rialde Kadrić, najpoznatije po ulozi Marije iz "Žikine dinastije", duboko je potresla glumački svet, a sada su objavljeni i detalji njene smrti.

Trideset godina nakon velikih prekretnica i nemilih događaja koji su preusmerili i nepovratno izmenili životni, profesionalni i privatni put Rialde Kadrić Šebek (1963-2021), sve je trebalo i moglo da krene u sasvim drugom smeru.

Gledaoci, saradnici, neki novi autori koji je vole i pamte, svi oni koji behu ujedinjeni u nadi da će "Bobina Marija" nanovo zablistati na filmskom platnu - ostali su šokirani vešću o njenom iznenadnom odlasku. Umesto da uživamo u reprizama njenih legendarnih rola, ostajemo poraženi neumoljivim rediteljskom potezom - Života, koji joj je namenio "reprizu" tragičnog kraja njene sopstvene majke.

- Tog 16. januara 1991. godine moja majka je iznenada preminula na ulici u Beogradu, rat u Jugoslaviji se širio, i rešila sam da ostanem u Londonu i počnem neki novi život - reči su kojima je u jednom od retkih intervjua opisala razloge za tu, možda najvažniju životnu prekretnicu, da bi ovog januara i sama minula svetom, i to na istovetan način - od srčanog udara, na ulici u Atini!

Više o smrti glumice pročitajte OVDE.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi