ULOGOM JE OSVOJILA SRCA PUBLIKE,A LEPOTOM CEO SVET Srpska Monika Beluči kako je mnogi zovu otkrila nove detalje sa snimanja filma "Dara iz Jasenovca": U meni izaziva strah to da će ovaj film probuditi mržnju (FOTO)

Kako je rekla, nakon fakulteta plan joj je da nađe svog agenta u Americi i da radi na tome da napravi karijeru u Holivudu. U srećnom je braku, a na Instagramu joj piše

 Jelena Grujičić Mur
Jelena Grujičić Mur , Foto: PrntScrn

Glumica Jelena Grujičić Mur u potresnoj priči "Dara iz Jasenovca" igra mladu Jevrejku Blankicu, koja na kraju spasava Darin život tako što je ubija hladnokrvna nadzornica Božica, čiji lik je tumačila Ana Lečić.

U toj sceni mala Dara beži iz logora, a Blankica strada. Gledaoce je oduševila, a oko uloge u ovom velikom projektu koju je dobila na kastingu, nijednog trenutka se nije premišljala.

- Osetila sam ulogu odmah, još dok sam čitala. Drago mi je da mi je to bila prva uloga. Vrlo rado sam je prihvatila, jer sam znala da ovako nešto neću često dobijati - rekla je glumica za Kurir.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jelena Grujičić Moore (@jele_moore)

Uspehom filma je prezadovoljna, a kao i njenim kolegama, najpotresnije scene bile su scene sa decom, sa kojima joj je bilo zadovoljstvo raditi. Međutim, volela bi da film ne pošalje pogrešnu poruku.

- U meni izaziva strah to da li će ovaj film probuditi mržnju ili potrebu za osvetom kod mlađih generacija. Nadam se da se to neće destiti, jer ničije namere to nisu bile. Nadam se da će ovaj film, koji ima veliki zadatak, uspeti da pročisti neka srca, umesto da ih uprlja -poručila je Jelena.

Jelena Grujičić Mur potpuno je raspametila ljude ulogom Blankice, a kada je reč o njenoj lepoti - dovoljno govori činjenica da je zovu "srpskom Monikom Beluči", te da mnogi kažu da je ona, verovatno, i najlepša srpska glumica. Ova devojka iz Ivanjice karijeru će verovatno graditi u Holivudu, a važan podatak vezano za nju jeste i taj da je položila prijemni za master studije glume na CalArts-u i u konkurenciji od više stotina kandidata postala druga Srpkinja u istoriji ovog fakulteta na master studijama.

Kako je rekla, nakon fakulteta plan joj je da nađe svog agenta u Americi i da radi na tome da napravi karijeru u Holivudu.

U srećnom je braku, a na Instagramu joj piše i prezime muža Stivena - Mur (Moore).

OVDE pogledajte koja scena i peh koje glumice je obeležio poslednji dan snimanja popularnog filma "Dara iz Jasenovca".

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi