Srpska glumica se udaje za 11 godina starijeg kolegu, pre njega prošla kroz buran raskid sa Bogdanom Bogdanovićem!

Informer/B.Z. | vip 2019-09-08 07:27:07 2019-09-08 07:27:07

Beograđanka i popularni Zagrepčanin zaljubili su se tokom snimanja nastavka hit serije Dragana Bjelogrlića "Senke nad Balkanom".

Screenshoot Youtube

Glumica Jovana Stojiljković (27) udaje se za 11 godina starijeg kolegu Gorana Bogdana (38).

PROČITAJTE JOŠ:

 

Jovana i Goran su zajedno od marta, a svadbu planiraju na proleće naredne godine.

- Nedavno ju je zaprosio i dogovorili su se da se venčaju na proleće. Još uvek razmišljaju gde će praviti svadbu, a moguće je da će slaviti i u Beogradu i u Zagrebu - otkriva za Informer dobro obavešten izvor.

 

On nam je ispričao kako se rasplamsala ljubav između lepe Srpkinje i poznatog Hrvata.

- Upoznali su se na snimanju prve sezone "Senki", gde ona igra forenzičarku Bojanu Antić, a on istorijsku ličnost Mustafu Golubića. Tokom snimanja nastavka Bjelinog projekta zbližili su se i započeli vezu. Goran je u prethodnom periodu veoma retko išao u Zagreb, da bi što više vremena provodio pored Jovane. Iznenadio ju je velikim buketom cveća 12. aprila, posle premijere "Nečiste krvi" u Narodnom pozorištu, u kojoj je ona odigrala glavnu ulogu. Kao stariji kolega, velika joj je podrška u poslu - kaže sagovornik.

Glumački par obelodanio je vezu na nedavno održanom Sarajevo film festivalu.

- Tamo su bili zbog promocije "Senki nad Balkanom 2". Goran je sve vreme zaljubljeno gledao u Jovanu i u Sarajevu su i nastale prve njihove zajedničke fotke - objašnjava izvor.

Jovana, koja je prvu filmsku ulogu imala u "Klipu" Maje Miloš, igrala je i u ostvarenjima "Kad ljubav zakasni", "Bićemo prvaci sveta", "Otadžbina", "Branio sam Mladu Bosnu","Panama", "Južni vetar"...

Goran je ostvario karijeru i izvan granica bivše Jugoslavije, pa je igrao u hit serijama "Fargo", " Naslednici", "Poslednji panteri"....

Jovana je ranije bila u vezi sa košarkašem Bogdanom Bogdanovićem. Par se upoznao na svadbi Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića, a raskinuli su posle šest meseci.

Goran je, prema pisanju hrvatskih medija, slab na lepotice. Imao je romansu sa pop zvezdom Ninom Badrić i glumicom Natašom Janjić.

Glumila je ženu Tike Špica u Porodičnom blagu, a onda je nestala! Ono što su radili van kamera retko ko zna!

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 30.08.2019. 08:00 Evo gde je danas i kako izgleda Biljan Nikolić, Foto: Screenshot Youtube U seriji je igrala lik supruge Tike Špica, kojeg tumači Predrag Smiljković, a zanimljivo je to da su njih dvoje bili i u pravoj vezi, i to dugogodišnjoj.

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

 

Expand player
Pogledajte više