Crveni mesec
Promo
Crveni mesec

Promo

Crveni mesec, Foto: Promo

Čini se da Oto više ne sumnja u Pavla, Marija ima emotivan razgovor sa majkom Natalijom, dok Sofija i dalje razmišlja o Nikoli i činjenici da je veren.

Nakon što mu je Sofija rekla da se Marija i Pavle poznaju još iz Sarajeva, Oto je želeo da sazna zašto su mu oboje to prećutali. Naizgled, njegova znatiželja je zadovoljena, ali Pavle nije uspeo da uveri i Sofiju.

Crveni mesec

Promo

Crveni mesec, Foto: Promo

- Sofija, maločas ti nisam rekao, Pavle mi je objasnio odakle se znamo – rekao je Oto ćerki na izložbi.

- Ah, pa to je divno. Samo me čudi kako se nas dvoje nismo sreli, Sarajevo je ipak mali grad – nije se dala prevariti Sofija.

Crveni mesec

Promo

Crveni mesec, Foto: Promo

Da možda ni Oto nije u potpunosti poverovao u ono što mu je Pavle rekao, pokazuje i to što je želeo da ga nakon izložbe suoči sa Marijom. Ali, Pavle je uspeo da se izvuče.

- Mogli bismo da zapečatimo ovo uspešno veče jednim pićem u društvu moje supruge – predložio je Oto, ali je Pavle vešto izbegao susret.

- Pa da nije možda malo kasno vasa ekselencijo?

Sa druge strane, Marija vodi veoma emotivan razgovor sa majkom Natalijom u njenoj bolničkoj sobi. Ona se posle dugo vremena poverava Nataliji, ali jedino na šta nailazi je majčino nepoverenje u njenu iskrenost.

Crveni mesec

Promo

Crveni mesec, Foto: Promo

- Znala sam, ti mi nikad nisi verovala. Uvek si me kritikovala kako neću da ti se poverim, kako nešto krijem, a kad ti se poverim I tražim tvoj savet, onda mi kažeš da lažem – rekla je Marija Nataliji.

Izložba na kojoj su bili svi viđeniji ljudi, pokrenula je mnogo situacija koje će, po svemu sudeći, biti prekratnica za dalji razvoj događaja. I dalje zvanično Nikolina verenica, Teodora je pobesnela kad je saznala da je neka devojka pre nje kupila fotografiju na kojoj je Nikola.

- Onda ćete sigurno razumeti zašto tražim da saznam koja devojka je kupila fotografiju pre mene, s obzirom na to da je na njoj moj verenik – zahtevala je Teodora da sazna identitet devojke.

Crveni mesec

Promo

Crveni mesec, Foto: Promo

Sa druge strane, Sofija je sve više svesna Nikolinog statusa, ali je Hristina ohrabruje da ne odustaje od njega, posebno zato što misli da su simpatije uzajamne.

- To je njegova verenica, a uskoro i njegova supruga. Uostalom, šta želiš time da kažeš? – pitala je Sofija Hristinu, koja joj je sasula sve u lice:

- Može ona da bude šta god hoće, ti navodno nisi primetila kako on tebe gleda!

Crveni mesec

Promo

Crveni mesec, Foto: Promo

- Ma tiše malo, šta si se raskokodakala – prekinula je Sofija Hristinino indiskretno ponašanje.

Da li će Sofija odustati od Nikole, kako će Teodora reagovati kad sazna identitet devojke koja je kupila Nikolinu fotografiju i da li je Oto zaista poverovao Pavlu ili i dalje postoji sumnja, saznaćete u 23. epizodi “Crvenog meseca” večeras u 21 čas na TV Pink!