Milena Radulović i Mika Aleksić
Alo.rs/ATA Images

Otkriće se i novi detalji

Mlada glumica je napisala scenario o svemu što je proživela u Aleksićevoj školi „Stvar srca“, a taj komad će se najverovatnije zvati „Učitelj“.

- Milena Radulović odlučila je da otkrije sve što je doživela od Aleksića. Sela je i napisala scenario i uskoro bi trebalo da krene snimanje serije. Radni naslov serije je „Učitelj“ i, po svemu sudeći, tako će se i zvati. Biće tu sve detaljno ispričano, otkriće se verovatno i neki novi detalji. Radulovićeva se za takav korak odlučila kako bi, pored ostalog, ohrabrila sve devojke koje trpe seksualno nasilje da to i prijave. Da nijedna više ne doživi ono što je ona preživela - otkriva izvor Kurira.

Podsetimo, Milena Radulović je prijavila policiji da je od svoje jedanaeste godine pohađala školu glume „Stvar srca“ u Beogradu, vlasnika Miroslava Aleksića. Kako je navodno ispričala, u oktobru 2012, kada je bila maloletna, dok je pohađala grupni čas, Aleksić ju je poljubio bez njenog pristanka.

- Kako je dalje rekla, do maja iduće godine na časovima je, koristeći kao opravdanje da je to iz pedagoških razloga i da se tako izaziva iskrena reakcija za buduću glumicu, Milenu dodirivao. Takođe, kako je ispričala, u maju, dok je imala individualni čas, Mika ju je naterao da imaju odnos protiv njene volje, što je ponovio početkom juna - kaže naš izvor iz istrage i dodaje da je mlada glumica u junu 2013. napustila školu glume i upisala FDU.

Sve se dešavalo u školi

- Jedna maloletna Aleksićeva učenica je navodno ispričala istražiteljima da od svoje 15 godine pohađa časove glume i da je u prostorijama škole, za vreme grupnog časa, Mika pozvao da dođe u njegovu kancelariju, gde su bili sami, a gde je komentarisao njen izgled, a zatim je dodirivao. Kako je rekla, to je prvo činio preko odeće, a potom ju je naterao da se skine - kaže sagovornik upoznat sa slučajem i dodaje da je poslednja žrtva seksualno zlostavljana krajem prošle godine.

Pošto su devojke prijavile slučaj policiji, pre devet dana je uhapšen Miroslav Aleksić. Njemu je nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, na kom je negirao krivicu, određen pritvor do 30 dana, te je prebačen u pritvor Centralnog zatvora.

BONUS VIDEO:

Pročitajte još:

Komentari (3)

Lala

24.01.2021 23:59

Jako brzo napisan scenario.Pošto snimanje počinje uskoro, znači da je već obezbedjena glumačka ekipa i novac.Sve to za samo 9 dana od početka afere.Reklama obezbedjena a glavnu ulogu verovatno ima režiserka,zbog autentičnosti.Pa mnogo uspeha.

djule

25.01.2021 11:55

Hoce li glavna junakinja glumiti sebe kao trinaestogodisnjakinju

Goran

25.01.2021 12:14

Kako je moguce da se vec snima serija sa cinjenicama koje ce biti predmet sudkos procesa? Ovde je nesto vrlo cudno. Znaci da ce sadrzaj serije biti izmisljen bez i jedne scene iz realnog zivota. U suprotno bi to bilo protivno zakonu i sudskom procesu koji se vodi. Malo je sve ovo cudno...