Tajne vinove loze
Promo
Tajne vinove loze

Promo

Tajne vinove loze, Foto: Promo

Serija "Tajne vinove loze" reditelja Dejana Karaklajića već posle prve epizode privukla je gledaoce i našla sigurni put do srca publike. Sa velikim nestrpljenjem očekivala se svaka naredna epizoda, a sada vam donosimo i lepe vesti o drugoj sezoni.

Veliko finale prve sezone ostavilo je mnoga pitanja otvorena, a proslavljeni reditelj otkriva da se uveliko piše nastavak hit serije.

- Druga sezona se nastavlja od trenutka gde smo stali. U nastavku se Vuk i Vera, koje igraju Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović, bore za svoju ljubav. Ne mogu previše da vam otkrivam. Biće tu novih likova, vina i vinograda - kaže Karaklajić.

On objašnjava da će u nastavku biti glumačkih pojačanja.

- Pravićemo kasting. Očekujem da drugu sezonu "Metro produkcija" radi u saradnji sa Telekomom Srbija - iskren je reditelj.

Tajne vinove loze

Promo

Tajne vinove loze, Foto: Promo

Ideja za snimanje serije "Tajne vinove loze" nastala je iz pera spisateljice Mirjane Bobić Mojsilović. Svako veče na RTS i Superstar kanalu ovu priču gledalo je više od milion i po ljudi.

U finalu serije junaci se vraćaju na jezero, gde je sve počelo pre više od 20 godina. Gde je serija započela, tu će se simbolički i završiti prva sezona i ostaviti prostor za dalji nastavak.

- Svi me pitaju ko je ubio Teodoru. Ne mogu to da vam otkrijem. Zovu me ljudi iz celog sveta. Zvali su me iz Norveške i Amerike. Gleda se "Tajne vinove lože", što me veoma raduje - zaključuje reditelj.

U popularnoj domaćoj seriji sjajne uloge su ostvarili i Aleksandar Srećković Kubura, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Dragi Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić i drugi.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (5)

Amater

03.03.2021 19:07

GLEDAO SAM DO KRAJA I MOJ UTISAK DA JE SERIJA SNIMLJENA AMATERSKI,NE DORECENA A SAM KRAJ SMESAN.

zoran

03.03.2021 20:48

U sustini ne gledam serije ali za ovu sve pohvale. Glumci, radnja, bez nasilja, bez psovki seksa. Serija za moju dusu. Jedva cekam nastavak.

SANJA

04.03.2021 11:13

@zoran - Bez psovki, ocigledno nisi gledao seriju! Obiluje psovkama, i to bas kada im nimalo nije bilo mesto!

Jelena

04.03.2021 11:38

Nece valjda nastavak, ne treba...dosta hvala vam! I ovo ste zbrljali, zbrzili samo da otaljate, cemu onda nastavak?!

Stana

04.03.2021 22:55

@Jelena - Potpuno se slažem sa Jelenom. Ovde je trebalo staviti tačku a ne sada praviti sapunicu. Sve je bilo Ok do poslednje epizode. Nastavak sigurno neću gledati.