SLOBODU MIĆALOVIĆ TUKLI 2 SATA ZBOG SCENE OD 29 SEKUNDI: Najpotresniji trenutak u "Korenima" o kom Srbija ne prestaje da bruji

Scene nasilje koje mnogi nisu mogli da gledaju

Sloboda
Sloboda, Foto: Screenshoot

Kadar u kome tri žene krvnički biju Simku jer su zbog njenog tasta Aćima Katića stradali njihovi muževi traje samo 29 sekundi. Sloboda nije bilo teško da zbog 29 sekundi scenu ponavlja punih 150 minuta.

Producent "Korena" Goran Šušljik, kao jedan od aktera opisao nam je kako je bilo snimati tako jezivu scenu:

- Scena u kojoj je Simka pretučena snimana je dva i po sata. Takve scene su uvek teške za snimanje, pa je između ostalog zbog toga bilo potrebno više vremena da se urade.S loboda je veliki profesionalac i zato je toliko uverljivo odglumila sve.

Simku katić biju tri u dvorištu porodične kuće Katić.

Udaraju je besumučno vilama, zahtevajuči od nje da im otkrije gde je sakrila muža, Đorđa Katića. Simka dostojanstveno prima udarce, trpi bol ali odlučuje da zaštiti muža. Od sigurne smrti spasava je Nikola, koga glumi Goran Šišljak. Mada su glumice koje se pojavljuju, nepoznate javnosti Šušljak kaže da su one bile najbolji izbor:

- Tri glumice koje prebiju Simku su specijalno obučene baš za takve kadrove. Osim što glume, one su i kaskaderke.

Goran smata da gledaoci ne bi trebalo da znaju kako su nastali baš svi kadrovi u seriji "Koreni":

- Ukoliko bi se tačno znalo na koji način je neki glumac snimio scenu, ne bi bilo nikakve mistike između njega i televizijske publike. Zbog toga ne bismo da otkrivamo baš sve sa seta - kaže Šušljik.

 Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi