PUBLIKA JE OBOŽAVALA NJEGOVE ŠALE Petrući je iza sebe ostavio neutešnu porodicu, ali i slavne uloge zbog kojih nikada neće biti zaboravljen!

Ostaće upamćen...

Branislav Petrušević Petrući
Foto: Printscreen/Youtube

Branislavu Petruševiću Petrućiju, poznatom glumcu i komičaru, slošilo se sinoć u centru Beograda. Iako ga je ekipa hitne pomoći odmah zbrinula, Petrući nije izdržao, te je preminuo danas oko 14 časova. Iza sebe je ostavio mnogo uloga po kojima ćemo ga zauvek pamtiti. 

Petrući je rođen 09.05.1955. godine. On nikada nije uspeo da završi glumačku karijeru, iako je to žarko želeo, umesto toga završio je Fakultet organizacionih nauka.

Pročitajte još

On je svoju karijeru započeo na radiju, u radijskom programu Indeksovo radio pozorište, gde je zajedno s kolegama stvarao zabavni program. 1984. godine je glumio u filmskoj komediji "Moljac", lika po imenu Petrući, nakon čega je i sam zadržao taj nadimak.

ZBOG NJEGA SU I HRVATI PLAKALI OD SMEHA Pogledajte kako je Petrući do savršenstva imitirao Franju Tuđmana! (VIDEO)

Branislav Petrušević Petrući
 Foto: Printscreen/Youtube

Petrući je kao član Indeksovog pozorišta dobio nagradu Oskar popularnosti na koju je bio najviše ponosan.

Njegova prva predstava "Izbori – jer ste vi to tražili" odigrana je čak 100 puta i pogledalo ju je preko 85.000 gledalaca. 26.3.2019. godine obeležio je 40 godina svoje uspešne karijere, stend-ap šou programom Svremeplov.

Petrući je iza sebe ostavio neutešnu suprugu Nadu, sa kojom je bio u braku preko 30 godina, sinove Marka i Mateju.

IMAO JE JEDINSTVEN SMISAO ZA HUMOR Poslednji Petrućijev intervju slama srce! Voleo je glumu, a evo šta se dešavalo svaki put kad izađe na scenu!

Branislav Petrušević Petrući
 Foto: Printscreen/Youtube

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi