ONE SU PONOS CELE NACIJE Slaven Došlo svim srcem podržao koleginice, glumac za "Alo" poručio da je krajnje vreme bilo da se predatorima stane na put (FOTO/VIDEO)

U javnosti se iz dana u dan pojavljuje sve više informacija vezanih za "dosije Aleksić"...

Jedan od naših najtalentovaniji glumaca mlađe generacije Slaven Došlo, nije ostao imun na dešavanja koja proteklih dana potresaju glumačku scenu.

Hrabrosti mladih glumica Milene Radulović i Ive Ilinčić, kao i ostalih devojka koje su uzdignute glave izašle pred javnost i podelile svoja bolna iskustva sa profesorom glume Miroslavom Mikom Aleksićem, za bludne radnje, s*ksulano zlostavljanje i silovanje, ovih dana divi se ceo Balkan.

Mnoge glumačke legende uz koje smo odrastali, stale su u odbranu i pružile podršku svim ženama koje su ikada bile žrtve bilo kakvog ozleđivanja.

Slaven Došlo
Slaven Došlo, Foto: Nenad Vujanović

Slaven nije bio deo Miknine škole ni u jednom trenutku svoje karijere, ali ne krije da je ponosan na kolegince i poručuje da imaju njegovu maksimalnu podršku, ali i da je krajnje vreme bilo da se svim predatorima stane na put:

- Ja nisam isao kod Mike tako da ne znam te situaciju. Ali, apsolutno podržavam hrabrost ovih devojka i mislim da je konačno bilo vreme da se otvoreno priča o nasilju i zloupotrebi položaja, pogotovo nad decom koja nisu u stanju da se adekvatno suprotstave takvom ponašanju. Nasilje ne sme da bude relativizovano - zaključio je Došlo, za "Alo".

Podsetimo Milena Radulović juče je pet sati davala iskaz u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu nakon hapšenja poznatog profesora glume Miroslava Mike Aleksića, koga je više devojaka optužilo za seksusalno zlostavljanje. Danas u prepodnevnim časovima isto to je uradila i njena koleginica Iva Ilinčić.

BONUS VIDEO:

Koji je bio okidač zbog koga je Milena prijavi Aleksića, saznajte OVDE.

Povezane vesti

 • Korisnik: Aca
  21/01/2021 - 22:32
  Ovaj je talentovan sto je imao poznatu mamu, dok nije umrla nisam znao da on postoji.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi