HOĆE LI JOJ ODOLETI? Sjajna Mihaela Stamenković u novoj epizodi "Šifre Despot" igra veliku zavodnicu!

Novu, 12. epizodu vikend-serije “Šifra Despot”, koja nosi naziv “Margita iz vinarije”, gledaoci će imati priliku da gledaju u nedelju 18. marta od 21 čas na TV Pink.

Šifra Despot
Šifra Despot, Foto: Promo

U epizodnim ulogama će se ovog puta naći Ljiljana Stjepanović, koju su gledaoci već zavoleli u ulozi baka Savke, ali i fantastični Mihaela Stamenković i Dejan Tončić.

Posle propale veridbe i incidenta sa ukradenim prstenom, Rumenka tuguje, a Života pokušava da ublaži situaciju. Za to vreme Despot odlazi na Frušku goru u vinariju “Kralj” na poziv vlasnika, da instalira softver, ali od vlasnika ni traga ni glasa.

Despot zatiče raspad jedne nekada velike firme, izvršitelje i usred svega toga – slavlje. Margita, glavni tehnolog vinarije, mlada i zanosna žena, proslavlja rođendan. Despot joj je naišao kao šlag na torti.

Šifra Despot
Šifra Despot, Foto: Promo

Za to vreme, vlasnik vinarije Želimir Kralj (Dejan Tončić) se vraća. Razočaran u život i posao, kroz glavu mu prolaze crne misli.

Hoće li se Despot prepustiti čarima zanosne Vojvođanke ili mu je sudbina priredila nešto drugo, saznaćete u novoj epizodi vikend-serije “Šifra Despot”, “Margita iz vinarije”, u nedelju 18. marta od 21 čas na TV Pink!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi