O OVOME PRIČA SVET Sinoć je prikazana prva epizoda finalne sezone Igre prestola! OVAJ DETALJ JE SVIMA promakao i sada svi imaju novu teoriju

Fanovi imaju novu teoriju o osmoj sezoni.

Igra prestola
Igra prestola, Foto: Screenshoot Youtube

Dočekali smo dugo iščekivanu finalnu sezonu serije "Igra prestola"

 

Osma sezona biće podjednako uzbudljiva koliko i srceparajuća, najavili su glumici kao i reditelji.

Igra prestola
Igra prestola, Foto: Screenshoot Youtube

U prvoj epizodi poslednje sezone koja je sinoć premijerno prikazana na HBO akcenat je bio na odnosima glavnih likova, što mnogi nisu očekivali.

Kao što je već poznato od samog kraja sedme sezone, mrtvi su probili zid, a Majka zmajeva i Džon Snou su stigli u Vinterfel. Severnjaci ne prihvataju Deneris, jer kako Džon kaže, ne veruju strancima.

Sansa Stark ne želi Majku zmajeva da vidi na gvozednom prestolu, zbog čega se sukobljava sa Džonom.

Igra prestola
Igra prestola, Foto: Screenshoot Youtube

Džonova odanost Deneris i činjenica da ju je doveo kući kao novu kraljicu se ne sviđa svima. Njegova unutrašnja borba između odanosti Starkovima i zaljubljenosti u novu kraljicu kao i želja da ih ujedinjeni pred invaziju mrtvih nailazi na novi zaplet.

Semu Tarliju je pripala uloga da Džonu saopšti da je Targerijen i da je zapravo zaljubljen u svoju tetku.

Igra prestola
Igra prestola, Foto: Screenshoot Youtube

U prvoj epizodi finalne sezone gledamo Džona kako po prvi put jaše zmaja, a veliku pažnju zaslužuje i scena ponovnog susreta Sanse i Tiriona.

Mnogi konflikti su diskretno najavljeni u novoj epizodi i baš to je ono što će sigurno dati prostora novim brutalnostima i izdajama. 

Veliku pažnju ponovo je privukao mač Džona Snoua. Naime, u trenutku kada se Džon pozdravlja sa Arjom, vuk na njegovom maču je otvori oko. 

Podsetimo, u poslednjoj epizodi sedme sezone, tokom borbe sa mrtvima, kadar u kom Džon izlazi iz vode otkrio je istu stvar. U krupnom planu je njegov mač od valirijskog čelika koji ima vuka na dršci, a kada je Džon stavio ruku pored njega, mač je otvorio oko.

Na društvenim mrežama uveliko se polemiše o ovom detalji, fanovi serije tvrde, da vuk na Džonovom maču otvori oko svaki put kada ga Snou uzme u ruke.

Igra prestola
Igra prestola, Foto: Screenshoot

Prvu epizoda premijerno je prikazana sinoć u ponedeljak na HBO kanalu, a dostupna je i na HBO GO.

Igra prestola
Igra prestola, Foto: Screenshoot

Više fotografija pogledajte u galeriji

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi