Simonida  Milojković
Đorđe Kojadinović
Simonida Milojković

Promo/E-Stock

Simonida Milojković, Foto: Promo/E-Stock

U razgovoru za „Alo!“, Simonida nam je otkrila da je inspiraciju za poslednju knjigu crpela iz svog privatnog života.

PROČITAJTE JOŠ:

- Odučila sam da napišem roman o zaljubljenosti, čvrsto verujući da onaj koji nikada u životu nije poludeo od ljubavi, zapravo nije ni bio normalan. Inspiraciju za roman „Dijagnoza ljubav“ pronašla sam u sopstvenom životu i platonskoj ljubavi koja mi se dogodila - rekla je Simonida i dodala:

- Ovo je psihološki složeniji roman u odnosu na prethodne, ali svima bih preporučila da ga pročitaju - rekla je autorka.
Aleksandar Dunjić, poznati glumac i Simonidin dugogodišnji prijatelj, čitao je odlomke iz romana, dok su o knjizi govorili profesor Ratko Božović i psihijatar Jovan Marić.

Željko: Pročitao sam knjigu u dahu!

Pop pevač Željko Samardžić pohvalio je novi Simonidin roman, a na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako uživa dok čita. - Moja draga prijateljica Simonida Milojković predstavila je roman „Dijagnoza ljubav“, koji se čita u jednom dahu - napisao je Samardžić na svom Instagram profilu.

Na promociji je pored prijatelja i kolega novinara, bilo i dosta poznatih ličnosti, među kojima su bile Milica Pavlović, Marijana Mićić, Suzana Mančić, Dušan Svilar, Jovana Jeremić, Iva Štrljić i mnogi drugi.