"NEKE TAJNE TREBA DA OSTANU ZAUVEK SKRIVENE" "Senke nad Balkanom" zapalile Srbiju: Ubio ga je onaj koji se vratio iz mrtvih!

Zločin koji je potresao Kraljevinu Jugoslaviju 1934. godine.

Senke nad Balkanom 2
Senke nad Balkanom 2, Foto: Screenshot

Pre dve godine, serija "Senke nad Balkanom" je prikovala čitavu Srbiju za male ekrane. Svi su sa nestrpljenjem iščekivali drugu sezonu, koja će po svemu sudeći opravdati očekivanja.

 

Ova sezona, kao i prethodna, obiluje scenama nasilja i s*sa, ali donosi i mnogo misterije, drame, akcije i napetosti, a sve se odigrava 6 godina nakon dešavanja iz prve sezone.

POTPUNO NEOČEKIVANO Otkriveno šta će dešavati u novoj sezoni serije "Senke nad Balkanom"! Prikovaće vas za male ekrane!

Senke nad Balkanom 2
Senke nad Balkanom 2, Foto: Screenshot

 

Kao i u prvoj sezoni, uloge tumače Marija Bergam, Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Miloš Samolov, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Nikola Đuričko, Nebojša Dugalić, Branimir Brstina, Marko Živić, Toni Mihajlovski, Petar Arsovski, ali i novi likovi koji su dodeljeni Nataši Ninković, Leoni Paraminski, Bogdanu Dikliću, Vesni Trivalić, Igoru Đorđeviću...

MISTERIJA JEZIVIH ZLOČINA! Senke se ponovo nadvijaju nad Balkanom! Zvaničan trejler uteruje STRAH u kosti! (VIDEO)

Još kada je početkom godine objavljena prva najava za novu sezonu, bilo je jasno da nas čeka mnogo intriga i misterija, ali jedna rečenica iz trejlera je svima zaledila krv u žilama - "Neke tajne treba da ostanu zauvek skrivene".

Glavni likovi, Tane i Stanko se ponovo nalaze u centru misterije i slediće trag krvavog ubice koji se potpisuje kao "Neznani junak".

 

Prvi minuti druge sezone nas vode u decembar 1933. godine prikazujući nam neuspeli pokušaj atentata na Kralja Aleksandra I Karađorđevića u Zagrebu, u Kraljevini Jugoslaviji.

GLEDALI STE NJENE SE*S SCENE U OMILJENOJ SRPSKOJ SERIJI! Rašu svi dobro znate, a evo ko je njegova supruga! Mlađa je od njega 12 godina! (FOTO)

Senke nad Balkanom 2
Senke nad Balkanom 2, Foto: Screenshot

Radnja se potom premešta u Beograd, gde saznajemo da se jedan od glavnih protagonista prve sezone Stanko Pletikosić  tokom minulih 6 godina između sezona, oženio koleginicom Bojanom Arsić koja je bila patolog u policiji, ali i da su se njih dvoje rastali. U jednoj od prvih scena u seriji vidimo inspektora Pletikosića na sahrani njegovog dede Luke. Njega je tumačio pokojni Marko Nikolić, koji nije doživeo snimanje druge sezone.

DŽOKER, BILI PITON, HEROINA MILUNKA SAVIĆ... Otkriveno ko su likovi iz Senki nad Balkanom! Ništa nije izmišljeno, veza je neverovatna!

Nakon toga se radnja seli na Žrnovo (Avala), gde se dogodilo britualno ubistvo. Stanko sa svojim novim kolegom Božidarom Zečevićem, odlazi na mesto zločina.

Senke nad Balkanom 2
Senke nad Balkanom 2, Foto: Screenshot

"Vratio sam se. N.J.", stoji natpis iznad beživotnog tela vojnika na Avali, razapetog na spomeniku Neznanom junaku. U koritu ispred tela se nalazi odsečena kravlja glava.

OVDE JE SNIMLJENO PREKO 40 DOMAĆIH SERIJA I FILMOVA! Ova srpska kuća više od 80 godina krije velike tajne, a malo ko zna kome ona pripada!

Takođe saznajemo da je nakon rata vršena ekshumaciju i da je na mestu ubistva (kod spomenika Neznanom junaku) sahranjeno "neko dete", te da "Neznani junak i nije tako neznan". Granata mu je otkinula srce, a Austrijanci su ga sahranili uz sve počasti, podigli mu spomenik, a granatu koja ga je ubila stavili na uzglavlje.

Senke nad Balkanom 2
Senke nad Balkanom 2, Foto: Screenshot

U Glavnjači se nalazi Ranko, koji je osumnjičen za ubistvo i koji je pronašao telo na Žrnovu. Tokom ispitivanja izneo je nešto što će zaintrigirati mdae inspektore:

"Ubio ga je Žrnov još davno, mnoge je ubio, ubio ga je onaj koji se vratio iz mrtvih. Bilo je toga i ranije, kada se zaboravi, on se vrati da kazni. Ja znam, ja sam video."

PRVA EPIZODA DELUJE KAO EKSPLOZIJA Pred punom salom premijerno prikazan početak "Senki nad Balkanom 2" - Bjelogrlić otkrio TOK SERIJE!

Za to vreme u Italiji Ante Pavelić i Hadži Damjan Arsov, svima dobro poznati likovi iz prve sezone, ne odustaju od zavere koju kuju protiv države, te nakon neuspešnog atentata odlučuju da se neko vreme primire.

Senke nad Balkanom 2
Senke nad Balkanom 2, Foto: Screenshot

U beogradski hotel "Srpski knez" dolazi francuski grof Leopold Novicki koji je došao s namerom da se sretne 1. januara sa kraljem Aleksandrom. Pravi razlog njegovog dolaska u Beograd ostaje misterija, ali general Živković izražava sumnju da je Novicki u Beogradu kako bi nagovorio kralja da prizna Sovjetski Savez.

LEDI KRV U ŽILAMA! Senke nad Balkanom 2 donose nikad više NAPETOSTI, a kada čujete muziku NAJEŽIĆETE SE! (VIDEO)

Grof treba da se sretne i sa Majom Davidović, koja mu nosi pismo od čelnika njene tajne organizacije. Maja živi u Beču, udata je za Klausa i šef je jugoslovenskih Tula.

JOŠ ŽEŠĆE SCENE SE*SA I NASILJA! Stigao prvi trejler za "Senke nad Balkanom 2", a od jednog detalja će vam PRIPASTI MUKA!

Senke nad Balkanom 2
Senke nad Balkanom 2, Foto: Screenshot

 

U novogodišnjoj noći u hotelu "Luksor" na velelepnoj zabavi prisustvuje beogradska elita. Na istu dolazi i grof Novicki kojeg odvode u posebnu sobu gde treba da sačeka Maju Davidović.

Senke nad Balkanom 2
Senke nad Balkanom 2, Foto: Screenshot

Međutim, on tu biva ubijen, dok Maji kao grofa predstave Mustafu Golubića -  njoj dobro poznatog lika. 

SVI BRUJE O PRELEPOJ LEONI Ona je novo lice "Senki nad Balkanom", a detalj njene životne priče će vas ZAPREPASTITI! (FOTO)

Senke nad Balkanom 2
Senke nad Balkanom 2, Foto: Screenshot

U međuvremenu, Stanku je na slikama sa mesta zločina privukla pažnju "senka" za koju on smatra da je neki ulaz. Tokom novogodišnje noći odlazi na Žrnovo da to istraži.

EKSKLUZIVNO, ALO! NA SNIMANJU! Nepoznati detalji Senki nad Balkanom! Grobari otkrili kako se Bjela ponaša kada se ugase kamere! (FOTO)

Senke nad Balkanom 2
Senke nad Balkanom 2, Foto: Screenshot

Uspeva da uđe u podzemni tunel u kome nalazi drveni sanduk. Međutim, shvata da u tunelu nije sam i izlazi na površinu, ne videvši ni ko je bio sa njim, ni šta se nalazilo u sanduku. 

 

 

Pogledajte BONUS video:

 Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi