DECENIJAMA KRILA Seka Sablić progovorila o neprimerenoj stvari koju joj je Tito učinio: "Bilo je strašno..."

Glumica prvi put o susretu sa bivšim predsednikom SFRJ!

Seka Tito
Foto: Shutterstock/ATA

Jelisaveta Seka Sablić jedna je od retkih umetnica bivše Jugoslavije koja je imala priliku da upozna bivšeg predsednika SFRJ Josipa Broza Tita. Iako većina onih koji su imali tu čast priča o njemu u superlativu, ona nije imala prijatno iskustvo kada je stala pred njega da izvede svoju tačku.

- Bila sam još student, bilo je to početkom šezdesetih. Bili su u nekoj sobi i mi smo onda jedan po jedan dolazili sa svojim tačkama, valjda na metar ispred Tita i Jovanke. Ja sam recitovala, odnosno to je bilo "trtljanje", neki su pevali... On me nikad nije impresionirao, nije me bilo strah niti sam imala tremu jer nije ni moja porodica bila na njegovoj liniji - ispričala je Seka i dodala:

Seka Sablić
Foto: Rajko Ristić

- Ali nikad neću zaboraviti kako je pušio cigaru i dobacivao mi usred moje tačke, valjda je mislio da tako učestvuje. Bilo mi je to strašno, kasnije mi se to događalo po provincijskim pozorištima. Nije me to toliko čudilo, ali da jedan Tito s onim svojim držanjem tako dobacuje - rekla je ona.

Za više VIP vesti zapratite našu stranicu klikom OVDE!

Povezane vesti

 • Korisnik: N.N
  29/07/2020 - 23:00
  Tito ti nije bio dobar Dobacivao ti jel da.. Sad ti je bolje Odbacivanje I protestno Ubacivanje I premlacivanje..
 • Korisnik: Miodrag iz Peći
  29/07/2020 - 21:49
  Ja samo znam, a znam da su se mnogo veće zvezde tiskale oko Tita i vrlo često završavale u njegov krevet. Seka je tada bila malo kudravo, crpurasto strašilo ni primakla Liz Tejlor i Sofiji Loren npr.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi