Kasandra
Printscreen
Kasandra

Printscreen

Kasandra, Foto: Printscreen

"Kasandra" je venecuelanska telenovela snimana tokom 1992. i 1993. godine i imala je ni manje ni više nego 150 epizoda. Cela Srbija je gledala tada, i ljudi su toliko bili zaluđeni njome da su pisali peticiju Vladi Venecuele da se Kasandra oslobodi iz zatvora kako bi došla u Beograd da se kandiduje za predsednicu SR Jugoslavije.

Kasandra

Screenshoot Youtube

Kasandra, Foto: Screenshoot Youtube

Koliko je Kasandra bila popularna u našoj zemlji u to vreme govori i činjenica da je bila specijalni gost Hali sportova, ćerkama su pojedini davali ime Kasandra.

Glumicu Koraimu Tores obožavali su mnogi u ulozi Kasandre iz istoimene serije. Venecuelanska glumica posetila je našu zemlju davne 1997. godine i nosi samo lepe uspomene.

"Za mene je ta poseta bila neverovatna. Divno iskustvo koje čuvam na posebnom mestu u svom srcu. Upoznala sam vašu kulturu i ljude koji su me srdačno dočekali i pružili mi mnogo ljubavi. Sanjam da opet dođem u Srbiju, nadam se da ću biti u prilici da makar još jednom posetim vašu zemlju. Iskreno to želim", kaže lepa glumica, koja dodaje da je veoma patila kada je naša zemlja bombardovana 1999. godine:

Kasandra

Printscreen

Kasandra, Foto: Printscreen

"Pratila sam sve vreme šta se dešava! Osećala sam tugu i neizvesnost. Taj osećaj me je stalno obuzimao dok sam slušala vesti o bombardovanju Srbije. Bilo mi je veoma bolno da gledam kako patite."

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima) on Feb 27, 2020 at 3:34am PST

Koraima se i danas bavi glumom i igra u Venecuelanskim telenovelama.

Pogledajte kako Koraima sada izgleda.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima) on Mar 8, 2020 at 6:39am PDT