Marina Abramović
Printscreen
Marina Abramović

Printscreen

Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Ona testira granice izdržljivosti tela i uma, a jednim performansom stavila je sebe i na test emocija, a da to nije ni znala.

Svojevremeno Marinin performans izgledao je tako što je minut tišine provodila sa svakim posetiocem muzeja. Sedeli bi jedno naspram drugog, a govorili su samo pogledi.

Možda zvuči čudno, ali ovaj jedan minut ćutanja može da izazove buru emocija u osobi. Međutim, u jednom trenutku dogodilo se ono što Marina nije mogla ni da pretpostavi.

 

Marina Abramović

Printscreen

Foto: Printscreen

Njen nekadašnji partner, Ulej, seo je preko puta nje, a da ona nije znala da će se pojaviti. To ne bi bilo toliko neobično da se ovo dvoje nekadašnjih ljubavnika nisu videli prethodni put pre punih 30 godina.

Minut prepun emocija teško je pao Marini, koja je pokušavala da se suzdrži. Učinili su nešto zbog čega im je ceo muzej aplaudirao, a kako je to izgledalo i šta se tačno dogodilo pogledajte u video snimku:

BONUS VIDEO:

Lepa Brena otkriva sve o strašnim zdravstvenim problemima!

 

Ovako izgleda supruga Gordana Kičića, a skoro NIKADA se ne pojavljuje u javnosti! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 21.08.2019. 20:40 Gordan Kičić je jedan od naših omiljenih glumaca, a znate li kako izgleda njegova lepša polovina? Gordan Kičić, Foto: Dejan Briza/Alo! Gordana Kičića zavoleli smo u serijama "Lisice", zatim "Jagodići", a posebnu pažnju privukao je ulogom inspektora u seriji "Ubice mog oca" i ulogom u seriji "Senke nad Balkanom".