Rajko Dujmić pretukao sina, a onda se gorko pokajao i posvetio mu pesmu: Duša me je zabolela kad sam čuo kako plače! Šta sam to učinio?! Šta bih ja bez tebe...

Alo.rs/M.P. | vip 2020-08-04 17:13:59 2020-08-04 17:13:59

Tukao celu porodicu!

printscreen

Državno tužilaštvo traži strogu kaznu za njega - 9 meseci bezuslovnog zatvora i 9 meseci uslovno s četverogodišnjom rokom provere. Predložena je i mera obaveznog lečenja od zavisnosti. Inače, Dujmiću, koji je u pritvoru od 1. jula, je u međuvremenu produžen istražni zatvor do 1. oktobra zbog opasnosti od ponavljanja dela.

Podsećanja radi, incident se dogodio 1. jula u popodnevnim satima u zagrebačkom stanu Dujmićevih kada su se prvo posvađali. Verbalni sukob, kako se navodi, eskalirao je i prerastao u fizički, kada je Dujmić u jednom trenutku supruzi navoodno zapretio da će je ubiti, pritom je udarivši po licu. Muzičara je policija su odvela u stanicu, a gospođi Dujmić su lekari evidentirali hematom na licu.

Ni tu se nije zaustavio Rajko je pretukao svog sina zbog čega mu je kasnije bilo žao.

Poznatu baladu "Najdraže moje" Rajko Dujmić je napisao pokajavši se što je premlatio sina. Naime, kompozitor se sažalio i duša ga je zabolela čuvši kako sin plače.

- Bilo mi ga je mnogo žao, pitao sam se šta sam to uradio, šta bi ja bez njega, da ga izgubim - pričao je Dujnić u intervjuima.

 

Pročitajte još:

Expand player
Pogledajte više