TLZP
Alo.rs
TLZP

Alo.rs

TLZP, Foto: Alo.rs

Pripreme pred live - Ana Kokić kao Lady Gaga i Keba kao Bregović.

Najhumaniji i najveseliji šou „Tvoje lice zvuči poznato“ lagano se bliži kraju. U petak, 13. decembra u 21h na Prvoj, očekuje nas polufinale koje će se emitovati uživo, i veliko je uzbuđenje, kako među takmičarima tako i u žiriju u kojem će pored stalnih članovati biti i Marinko Rokvić. Ana, Edita, Ivana, Katarina, Aleksa, Pagonis, Knez, Željko, Daniel i Keba će u polufinalnoj emisiji pored ocena i komentara žirija i drugih takmičara čuti i glas publike iz Srbije i regiona (Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Makedonija) koja će glasati sms porukama.

I upravo na osnovu sabranih poena saznaćemo kakvo je stanje na pojedinačnoj i timskoj tabeli pred konačni obračun u velikom finalu, i proglašenje pobedničkog tima. Zato, ne zaboravite da glasate za svoje favorite.

Polufinalno veče otvoriće maestralna Edita koja je svojim sjajnim nastupima iz epizode u epizodu oduševljavala žiri i publiku, a večeras će nam na scenu doneti duh flamenka jer će se naći u ulozi vatrene Špankinje Rozalije.

TLZP

Alo.rs

TLZP, Foto: Alo.rs

Kako je biti Olivera Katarina i Goran Bregović pokazaće nam Keba koji je definitivno obeležio ovu sezonu šaljivim scenama, ali i povredama koje je nizao od samog starta.

Naša najmlađa učesnica Katarina naći će se u koži trenutno jedne od najpopularnijih svetskih pevačica Dua Lipe. Dupli zadatak imaće i Knez koji će nam sigurno, kao i uvek, prirediti sjajnu zabavu pevajući neke od najvećih hitova Boni M i Karla Daglasa.

Fenomenalna Ivana Peters pokazaće nam kako u njenom izvođenju zvuči mega zvezda Rijana. Jedan od omiljenih takmičara, Željko Šašić, otpevaće nam dve numere legendarnog Džonija Štulića.

Pobednica prve sezone ovog šoua, Ana Kokić, briljirala je i u ovom ciklusu, a večeras će nam se predstaviti kao kontroverzna pevačica Lejdi
Gaga. Fantastični Aleksa Jelić transformisaće se u engleskog umetnika Eltona Džona. Zatim će na binu još jedan engleski pevač, Sem Smit, kog će interpretirati pobednik treće sezone Daniel Kajmakoski.

Za kraj ovog spektakularnog polufinala stiže nam rok grupa Led Cepelin u čijoj postavi će se ovoga puta naći multitalentovani Nenad Pagonis.