Miloš Timotijević
Printscreen
Miloš Timotijević

Printscreen

Foto: Printscreen

Naime, Timotijević je snimio kratak video-klip na svom Instagram profilu sa maskom na licu i poručio pratiocima da se čuvaju, ali su usledile reakcije koje glumac nije očekivao. 

- Maske su postale modni detalj i idiotarija za prost nenačitan narod. O virusima se uči u osnovnoj školi, a ne na televiziji - bio je samo jedan od komentara koje je dobio Timotijević. Drugi je bio malo oštriji:

- Najsmrtonosniji virus, a nose se maskice, krpice preko usta… baš kao ovaj naš pametni glumac što nosi. Žalosno je kako mediji isperu mozgove debilima, mada, ovaj naš glumčić je dobio neki džeparac da malo mlati gluposti o maskama krpicama - napisala je jedna žena Timotijeviću u komentarima, ali joj glumac nije ostao dužan.

Miloš Timotijević

Printscreen

Foto: Printscreen

- Poštovana gospođo, moja dužnost kao javne ličnosti je da podižem svest ljudima. Ovo ne radim zbog para već iz poštovanja prema preminulim prijateljima. Takođe, imam veliki broj prijatelja i poznanika medicinskih radnika, koji se nalaze u prvim redovima i bore se za opšte dobro svih nas - napisao je glumac i zamolio je da više na njegovom profilu ne komentariše negativno, i ne preporučuje da se maske ne nose, već da to, ukoliko želi, učini na svom.

Timotijević je, kako je još istakao u svojim odgovorima pratiocima, patriota koji voli svoju zemlju i veruje našim zdravstvenim radnicima i zahvalan im je na svemu što čine.

Kada smo ga nazvali i zamolili ga da prokomentariše ove napade na njega na društvenim mrežama, kratko nam je rekao:

- Ništa ja tu više ne bih dodao. Sve što sam na tu temu imao da kažem, već sam rekao u komentarima i odgovorima na svom Instagramu - rekao je Miloš Timotijević za „Alo!“ i apelovao još jednom da svi nose maske.