ŠEST GODINA SE VUKU PO SUDOVIMA! Pretučeni taksista javno progovorio: "Petar Strugar mi polomio vilicu, bio sam u bolnici mesec dana!"

Ogorčen je!

Petar Strugar
 Foto: Alo!

Kao bomba je odjeknula vest da je radnik na salašu "Stremen" I. G. prebio glumca Petra Strugara, nakon čega je dobio kaznu kućnog zatvora od šest meseci. Vest o tome pročitajte ovde.

Sve ovo je naišlo na osudu Jovana Stanojevića, taksiste kojeg je navodno pre šest godina prebio glumac.

Zvezda "Montevidea" je te 2014. godine nakon kraće verbalne rasprave navodno više puta udario pesnicama taksistu, a suđenje, kako Jovan tvrdi, traje i dan-danas. Naime, Strugar je priznao krivicu i potpisao sporazum sa tužilaštvom, nakon čega je u humanitarne svrhe uplatio 70.000 dinara u sedam rata, budući da taksista nije hteo da prihvati taj iznos kao odštetu. Stanojević je pokrenuo privatnu tužbu, a sledeće ročište je zakazano za 5. oktobar.

Petar Strugar
Foto: Alo!

- Videćemo šta će tada da se dogodi, ali nema smisla da je dečko koji je njega prebio odmah dobio kaznu, a kada je taj glumac sebi dao za pravo da meni nanese povrede, ne snosi posledice. Nisam neki siromah da mi treba njegov novac, već želim da isteram pravdu. On jeste platio oportunitet, ali se mi i dalje sudimo. On uglavnom izbegava da dođe na ročišta i traži veštačenje za vilicu koju mi je ozbiljno povredio - tvrdi Stanojević i opisuje kakve danas posledice trpi zbog prebijanja.

- Bio sam u bolnici mesec dana. Imam sklerozu zuba. Polomio mi je vilicu, zbog čega otežano pričam i mucam. To znači da sve zube treba da vadim. Napravio mi je ozbiljan problem s vilicom, sve to je posledica njegovih udaraca. Samo tražim svoj deo i nadam se da će sud to da odredi i proceni koliko je dužan da plati. Eto, mene zanima kako to može tako, dečko koji je njega prebio je dobio šest meseci, a on u mom slučaju nije dobio ni pola dana zatvora. Pa gde to ima? - pita se on.

Petar Strugar
Foto: Screenshot Youtube

Jovan kaže da to što se nedavno dogodilo Strugaru nije slučajno.

- On je incidentna osoba, ali pošto je javna ličnost, onda ima neku zaštitu. Ovo što mu se dogodilo samo mu se vratilo. Nikakav utisak nije ostavio na mene za sve ove godine. Da je bar došao u bolnicu da me poseti. Ljudski je izviniti se. Evo, šest godina se patim. Niko ga nije priveo u policiju, a evo dečka koji je njega udario odmah su procesuirali. Dva puta se pojavio na sudu i sav je ponosan, pun sebe i uvek tako na nekom nivou. Nadam se da će se i moj slučaj završiti kako treba - zaključuje on.

Strugar je u policiji tvrdio da je taksista njega prvi napao jer je nakratko zaustavio saobraćaj kako bi se njegova žena parkirala, dok je taksista tvrdio da je Petar njega pretukao samo zato što mu je svirnuo da se skloni s puta.

Povezane vesti

 • Korisnik: bgks
  15/09/2020 - 22:08
  iskreno sumnjam u povrede Strugara,jer svaki drugi dan modrica seta sa levog na desno oko.A dobre veze i nase sudstvo su posebna prica
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi