Vasilj Adžić
Printscreen
Vasilj Adžić

Printscreen

Foto: Printscreen

Glumac i multimedijalni umetnik iz Kosovske Mitrovice, Vasilj Adžić (1976), preminuo je danas od posledica srčanog udara, objavili su njegovi prijatelji i saradnici.

PROČITAJTE JOŠ:

Кao glumac bio je angažovan u Narodnom pozorištu Priština gde je igrao uloge u predstavama: „Hotel Кosovo“, „Venecijanke“, „Sestre“, „Podgorička skupština“, „Slobodan šou“…

Jedan je od organizatora mitrovačkog džez i bluz festivala (North City Jazz & Blues Fest), gde je osmislio, između ostalog i likovne radionice koje su imale za cilj da reafirmišu praksu kolektivnog slikarstva.

Bio je član žirija Likovnih okršaja u Galeriji „Akvarijus“, prenosi RTV Kim. U „Akvarijusu“ je imao i prvu samostalnu izložbu „Buđenje“ (2018).

Vasilj Adžić iza sebe ima veliki broj crteža i slika, a prisutan je bio i u oblasti muzičke i scenske umetnosti.

Bio je oženjen, otac dvoje dece. Živeo je i stvarao u Кosovskoj Mitrovici.

BONUS VIDEO:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

Ovako izgleda supruga Gordana Kičića, a skoro NIKADA se ne pojavljuje u javnosti! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 21.08.2019. 20:40 Gordan Kičić je jedan od naših omiljenih glumaca, a znate li kako izgleda njegova lepša polovina? Gordan Kičić, Foto: Dejan Briza/Alo! Gordana Kičića zavoleli smo u serijama "Lisice", zatim "Jagodići", a posebnu pažnju privukao je ulogom inspektora u seriji "Ubice mog oca" i ulogom u seriji "Senke nad Balkanom".