PRE NEGO ŠTO SE UDALA ZA VOJINA: On je bio velika ljubav Slobode Mićalović! Bili su u dugoj vezi, a sada je u braku sa poznatom glumicom! (FOTO)

Obožavali su se...

Sloboda Mićalović
Sloboda Mićalović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Glumica Sloboda Mićalović danas je u braku sa kolegom Vojinom Ćetkovićem, a pre ovog braka, Sloboda je ludo volela i bila u dugoj vezi sa čovekom koji je u našoj zemlji poznat po brojnim filmskim i pozorišnim ostvarenjima.

Reč je o reditelju Jugu Radivojeviću sa kojim je ova Sloboda bila pre nego što je uplovila u emotivnu vezu, a potom i brak sa Vojinom Ćetkovićem.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sloboda (@sloboda_micalovic_boba) on

Inače, u jednom od retkih intervjua u kojima je pričao o svojoj nekadašnjoj vezi, Jug je rekao:

- Izuzetno cenim Slobodu, bili smo u lepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene, u svakom smislu, a naročito glumice jer znam koliko je to težak i zahtevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka. Moja majka, žena, sestra, sve su glumice, i moguće je da sam često bio upućen baš na žene iz branše jer nisam imao vremena da se družim sa nekim drugima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Milena Vasic (@mr.milenavasic78) on

Interesantno je da je Jug u mladosti bio sa Milenom Vasić, mnogo pre nego što je zavoleo Slobodu, a sudbina je htela da Milena na kraju postane njegova supruga. Njih dvoje su danas u srećnom braku.

Jug je u jednom intervjuu otkrio da je u mladosti sa Milenom to bila hemija, a da danas imaju složnu porodicu koja broji čak četvoro dece, uključujući i decu iz prethodnih brakova.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Pratite nas na InstagramuFejsbuku

Povezane vesti

 • Korisnik: joja
  02/12/2018 - 15:24
  E što laže ovaj Jug,dok je bio vranjski gimnazijalac zabavljao se sa običnim devojčicama i devojkama koje nisu bile glumice ali jesu u pokušaju....jer bi svaku svoju devojku ubacio u predstavu bez obzira na to što jadne nisu znale da glume niti su imale talenat za to... i bilo je smešno gledati ih...ali je bitno bilo da ih je ubacio sam dečko Jug...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi