Danijela Štajnfeld
Instagram
Danijela Štajnfeld

Instagram

Danijela Štajnfeld, Foto: Instagram

Glumica Danijela Štajnfeld, koja je ovih dana u centru medijske pažnje zbog toga što je Višem javnom tužilaštvu prijavila glumca Branislava Lečića za se*sualno zlostavljanje, vodila je sasvim drugačiji život, pre nego što se upustila u svet glume.

Malo ko zna da se Danijela bavila uzgajanjem kokoški i malina, a onda je upisala studije glume, a glumac Dragan Pelević Pele, na čijoj klasi je studirala, zaslužan je za njenu popularnost i uspeh u svetu glume.

Danijela je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju na kojoj joj društvo pravi Petar Benčina, a u opisu se prisetila svog glumačkog puta.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Danijela Štajnfeld (@danijelastajnfeld)

“Prva godina glume u klasi najboljeg nam profesora Dragana Petrovića Peleta. Od mene, profesionalnog uzgajivača kokoški i malina, je napravio pozorišnog, filmskog i kakvog još hoćeš dramskog profesionalca. Nije nas samo učio glumi, učio nas je i dramskoj strukturi, žanru, stilu i estetici do te mere da sam sa tim znanjem mogla da napišem i izreziram ceo dugometražni dokumentarni film, bez saveta ili supervizije kolega. Dan filmske škole mi nije trebao. Pele nam je dao sve moguće umetničke alate potrebne da gradimo svetove, i ovekovečimo ovaj naš. A da, pored mene je najveća šmekerica Petar Benčina. Ljubomorna sam još uvek na dijapazon i slojevitost tvog talenta”, napisala je Danijela u opisu fotografije.