Ne cvetaju im uvek ruže:  Vojin i Sloboda
Dejan Briza
Ne cvetaju im uvek ruže:  Vojin i Sloboda

Dejan Briza

Foto: Dejan Briza

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković upoznali su se na snimanju filma "Zona Zamfirova", a malo ko je pomislio da će se među njima dogoditi varnice jer su tada oboje imali partnere. Poznanstvo iz "Zone" pretvorilo se tokom snimanja drugog zajedničkog filma "Pljačka Trećeg rajha" u blisko prijateljstvo. Nedugo zatim oboje su se razišli od svojih partnera, a jedne letnje noći 2004. godine su počeli svoju ljubavnu romansu, koju su krunisali brakom.

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

printskrin RTS

Foto: printskrin RTS

- Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo "Zonu Zamfirovu", a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao neko ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao kao lepa je ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio. Ne mogu da kažem da je bila prvi put oduševljena kada me je videla, ali se smekšala - rekao je Vojin.

- Vaspitavana sam da je porodica izuzetno važna. Mislim da je to što se porodice raspadaju veliki problem društva. Volim da pripadam i da neko meni pripada, da imam decu i porodicu - rekla je Sloboda.

Sloboda i Vojin

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

- Ponekad prepoznam sebe u nekim njihovim gestovima, ali one su ipak priča za sebe, svoji ljudi. Mi se i mazimo i volimo, ali od početka pričam sa njima kao sa odraslim osobama. Začuđujuće je to da me, kad ih nešto pitam, pa mi one kažu šta o tome misle, naprosto ostave bez teksta. Mogu da kažem ova ovde liči na mene, ovde na Bobu, onda onde na babu... Ali one su, pre svega, svoje. Počeo sam mnogo da učim od svojih ćerki, imam ih dve. Jedna prilično liči na mene, mentalno i fizički. Shvatio sam i ko sam i šta sam i kako razmišljam, koliko sam emotivan, koliko nisam, koliko sam tvrdoglav, samo gledajući njih dve i prepoznajući njihove osobine - priča glumac.

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

Komentari (1)

beba

28.06.2020 14:27

Dobri glumci,lep par..,Da li su dobri ljudi,ne znam.Po liku rekla bih da jecu