O NJEMU JE UVEK TAKO LEPO GOVORILA Poznati sprski glumac osvojio je srce Seke Sablić, popularni "Bole" bio je njena PRVA LJUBAV!

Harizmatični glumac koji nas je napustio pre dve godine u mladosti je šarmirao jednu od najpopularnijih glumica na Balkanu.

Seka Sablić
Seka Sablić, Foto: Printscreen

Simpatični glumac kog su svi zavoleli zbog njegovog dara za komediju osvojio je u mladosti srce koleginice koja je, isto tako, popularna kao izvrsna komičarka - Jelisavete Seke Sablić!

Božidar Stošić je po završetku Akademije za pozorišnu umetnost bio član pozorišta Boško Buha, kada je i počela njegova ljubav s uvek nasmejanom glumicom.

Ona, ipak, nije potrajala, ali je Seka oduvek isticala samo najlepše reči kada je govorila o Božidaru. Tako je bilo i nakon što je Srbijom 2018. godine odjeknula vest koja je sve rastužila - da nas je Stošić napustio u 81. godini.

Božidar Bole Stošić
Božidar Bole Stošić, Foto: printscreen

- Mnogo mi je žao. On je bio kao glumac i čovek jedno vreme veoma prisutan u mom životu. Igrali smo godinama zajedno Filumenu Marturano Nisam znala da je bolestan - izjavila je Sablićeva.

- Deca su ga obožavala kao Boleta iz Bureta u vreme emitovanja emisije Hiljadu zašto. Bio je njihov heroj i istinska zvezda. Danas je sve to nestalo. Nema više danas takvih glumaca za decu. Celog života je bio posvećen glumi i svom poslu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi