Dag Hatčison
Youtube/Printscreen
Dag Hatčison

Youtube/Printscreen

Dag Hatčison, Foto: Youtube/Printscreen

Glumac Dag Hatčison (59) je priznao da mu je propala karijera nakon što se zaljubio u tinejdžerku Kortni Stoden (25), koju je oženio u 50. godini, kada je njoj bilo 16.

Glumac iz filma "Zelena milja" u intervjuu za "Fox News" je otkrio kako je završio na holivudskoj crnoj listi nakon što je njegova veza s 16-godišnjakinjom izašla na videlo. Hatčison se sad sprema da izda memoare u kojima navodno detaljno opisuje sve šta se dogodilo.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Promiflash (@promiflash) on May 17, 2016 at 3:03am PDT

Njihov brak je okončan tek početkom ove godine. 59-godišnji Hatčison kaže da je pretpostavio da će razlika od 34 godine privući pažnju, ali je bio šokiran kad mu je profesinalni život patio zbog toga.

Za svoju odluku da oženi tinejdžerku okrivio je to što su holivudske kolege počele da ga izbegavaju, a rekao je i kako ga je ta veza koštala prijatelja i članova porodice.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Inblackandwhiteshots (@inblackandwhiteshots) on Jan 28, 2020 at 5:05pm PST

- Ona je imala 16, a ja 50 pa sam znao da će to privući pažnju, ali nisam shvatao kakav će to uticaj zaista imati. Nisam shvatao da će me nakon toga menadžer i agent ostaviti. Bio sam na crnoj listi. Bio sam na crnoj listi kasting reditelja - rekao je on.

Uprkos uticaju na njegov profesionalni život, rekao je da ne žali zbog te veze. Kaže kako je uništio karijeru zbog ljubavi, a sad samo govori istinu.

- Izgubio sam porodicu i prijatelje. Odjednom sam bio na Titaniku i svi su bežali, osim mene i Kortni - dodao je.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Flep Lost (@4_8_15_16_23_42_execute) on Dec 8, 2019 at 5:03am PST

Objasnio je kako ne veruje u koncept žaljenja, ali da bi neke stvari promenio da može. U memoarima će opisati zbog čega su slagali da je Kortni bila trudna, a nekoliko meseci nakon toga pobacila.

Kortni i Dag su u maju 2016. godine objavili da očekuju prvo zajedničko dete. Međutim, tri meseca kasnije, u julu, Kortni je fanovima saopštila da je izgubila dete. Dag je u novoj knjizi napisao da su lažirali su njenu trudnoću da bi zaradili novac.

- Nisam ponosan da to priznam, ali opet ova knjiga govori o istini. Ne opravdavam to u svojoj knjizi. Zapravo me je sramota što smo to uradili. Mislim da je na neki način bilo veoma nemoralno - rekao je.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on Dec 18, 2019 at 9:04pm PST

- Bilo je vrlo nepošteno prema ljudima koji su iskreno patili zbog pobačaja. Ali u tom trenutku bili smo potpuno slomljeni i bez novca - dodao je.

On tvrdi da je lažna trudnoća bila ideja njegove tadašnje žene, iako je rekao da ne krivi nju.

- Želela je da ubedi javnost da je trudna, da bismo bili plaćeni za intervjue i možda rijaliti šou - rekao je Dag.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on Dec 3, 2019 at 6:21pm PST

- Sve je bilo u vezi s preživljavanjem. Sve je to bio način da se iznajmi stan, plate računi. To je bio očaj. Bio sam saučesnik. Osetio sam da u to vreme nije bilo drugog izbora da preživim...Nismo razmišljali o posledicama, budućnosti - rekao je u intervjuu.

Dodaje da nije zažalio što se oženio s Kortni.

- Brak s Kortni nije jedna od njih. Ne žalim ništa. Bilo je to predivno i moćno putovanje. Slatko-gorko putovanje s Kortni - rekao je.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on Jan 3, 2020 at 11:54pm PST

Kortni i Hatčison su okončali razvod prošlog meseca, nakon dve godine odvojenosti. Kortni kaže da je toliko trajalo jer joj je to prvi razvod, pa je pogrešno popunjavala papire.

- Čitav proces mi je slomio srce. I njegovo. Imamo još puno ljubavi jedno za drugo - dodala je.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on Feb 7, 2020 at 6:51pm PST

Hatčison kaže da je nakon raskida sa Kortni 2017. i preseljenja u Detroit u septembru iste godine bio u teškom finansijskom stanju.

- Holivud je jedno od najizazovnijih mesta...ali ja sam otišao, jer mi nije ostalo ništa. Brak mi se završio. Karijera mi je bila gotova. Bio sam bez para. Ništa me nije držalo u Holivudu - zaključio je.

Kortni se razvodom pohvalila na društvenim mrežama.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on Jan 31, 2020 at 10:37am PST

- Službeno sam razvedena danas - napisala je u januaru, a nakon nekoliko dana je objavila i fotografiju u bikiniju uz hešteg #divorcebody.