Jelena Gavrilović
Instagram/Printscreen
Jelena Gavrilović

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

Poznata glumica Jelena Gavrilović, koju gledaoci imaju priliku da gledaju u seriji ''Crveni mesec'' koja se emituje na televiziji Pink, danas je saznala za tužnu vest koja ju je veoma pogodila.

Jelena  Gavrilović,  glumica

Dušan Milenković

Foto: Dušan Milenković

Naime, koleginica joj je javila da je preminula njena profesroka, a Jelena se oglasila na društvenoj mreži Instagram, gde je kroz suze poručila da upravo njoj večeras posvećuje svoj nastup na reviji Suzane Perić.

Jelena Gavrilović

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

- Putujem taksijem, idem na reviju Suzane Perić na kojoj nastupam večeras. Koleginica mi je upravo javila da je preminula moja profesorka Marija Simonović. Moj nastup večeras posvećujem Suzani Perović, Srbiji i mojoj profesorki pevanja, kao i svim generacijama koje su završile glumu na novosadskoj Akademiji u klasi naše profesorke. Za sjajnu tehniku glasa kojoj nas je naučila... - poručila je Jelena putem storija na društvenoj mreži Instagram čime je rastužila mnoge.

 

Komentari (1)

Ja

18.02.2020 21:32

A da se nesto ipak ostavi za sebe? Ili mora bas sve na onaj prokleti Instagram?!? Pa , placite makar u 4 zida...sami, bez ostatka Sveta!!