Posle razvoda prošla kroz traumu, zbog posla se razbolela! (VIDEO 18+)

blic.rs/J.I. | vip 2018-12-25 13:42:12 2018-12-25 13:42:12

Neverovatno!

printscreen

U filmu "Oficir s ružom" glumica Ksenija Pajić snimila je seksepilne scene sa Žarkom Lauševićem, pojavila se naga u kadi sa Draganom Mrkić, a ovi kadrovi izazvali su burne reakcije filmskih kritičara.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Laušević je u filmu veren za Draganu, ali je ostavlja zbog starije Ksenije. Ipak, nakon njegove pogibije njih dve ostaju same, a naziv filma izveden je iz scene u kojoj Petar donosi dve ruže, po jednu za svaku ženu koja ga je volela.

 

Ksenija je danas najpoznatija po ulogama u hrvatskim sapunicama zbog čega je zovu i "kraljicom sapunica". Kako je navela jednom prilikom, zbog konstantnog rada pre četiri godine dobila je diskus herniju, a mediji su tada pisali da se pretpostavlja da je naporno snimanje sapunice koje zna da traje i do 12 sati dnevno uticalo na razvoj njenih zdravstvenih problema.

 

Jedan od najtežih perioda u njenom životu bio je razvod od kolege Emila Vukova, sa kojim ima ćerku Vitu, a nakon kraha braka istakla je da se više neće udavati. Kako je navela u jednom intervjuu, razvod je za nju bio najveća trauma.

VRELU SCENU MOŽETE POGLEDATI NA 1:03:00:

 

Expand player
Pogledajte više