STUDIRAO JE SA JEDNOM OD ŽRTAVA Popularni glumac zgrožen zločinima nad glumicama: Ovo me je jako pogodilo! (FOTO/VIDEO)

Šalje svojoj koleginici puno podrške.

Mladi glumac Nedim Nezirović otkriva koliko ga je pogodila vest da je njegova koleginica sa klase Iva Ilinčić pretrpela seksualno zlostavljanje.

Nedim Nezirović je bio na klasi sa Ivom Ilinčić na Fakultetu dramskih umetnosti ne sluteći kroz šta je njegova koleginica prolazila.

- Ona je jedna od meni najbitnijih osoba u poslu i životu. Iva Ilinčić moja koleginica sa klase je više od koleginice! Mnogo sam sve ovo doživeo lično zato što je u pitanju neko ko meni puno znači. I tu je i Milena Radulović i devojke koje nisu izašle sa imenom i prezimenom, i smatram da je ovo jedan od najvažnijih događaja za sve nas -  rekao je glumac i dodao:

- Mislim da su one izašavši tako hrabro sa svojim imenima pred javno mnjenje govoreći o nekim najintimnijim i najtežim stvarima dale hrabrosti da neke druge devojčice iz Rume, Požarevca...Nekih manjih gradova koji nemaju tu moć i publicitet da prikupe toliko podrške. Šaljem mojim drugaricama puno, puno podrške. Mislim da je ovo što rade mnogo, mnogo važna stvar - zaključuje Nedim.

Iva Ilinčić, saslušanje
Iva Ilinčić, saslušanje, Foto: Alo/ Masanori Jošida

Saznajte OVDE kakvu pometnju je napravila poznata voditeljka.

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

 • Korisnik: Kum
  24/01/2021 - 14:26
  A šta je radio muškićima? To još uvek niko ne sme da priča. A oni zaljubljeni u "tatu".
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi