"TREBALO MI JE MNOGO VREMENA ZA OPORAVAK" Popularna pevačica dugo se nije pojavljivala u javnosti, sada otkrila: "Više su me dana silovali, drogirali i držali u zatočeništvu"

Obelodanila šta joj se dogodilo...

Ejmi Dafi
Ejmi Dafi, Foto: Youtube/Printscreen

 

Pop pevačica Ejmi Dafi, dugo se nije pojavljivala u javnosti, svi su se pitali gde je nestala nakon što je objavila veiliki hit "Mercy", a ona je na društvene mreže obelodanila da je bila danima zatočena i da ju je nepoznata osoba drogirala i silovala.

Dafi je na svom Instagramu otkrila šta joj se dogodilo, a pevačica je 2011. najavila da će napraviti pauzu od javnih nastupa, a iste godine objavila je i svoj poslednji album.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lamegalengua (@lamegalengua) on

"Nema jednostavnog načina da vam ovo kažem. Mnogi među vama se pitaju šta se sa mnom dogodilo, gde sam i zašto nestala. Puno sam puta razmišljala o tome kako da ovo napišem... i kako bih se nakon toga osećala. Nisam u potpunosti sigurna zbog čega mi se čini da je sada pravo vreme za to i da će me razgovor o tomu osloboditi. Sigurno se pitate zašto nisam odlučila da iskoristim svoj glas da bih izrazila svoju bol. Nisam želela da svetu pokažem tugu, ne znajući kako ću pevati slomljenog srca. No ono se postupno dosad zacelilo. Istina je..., i molim vas, verujte da sam sada dobro i na sigurnom. Više su me dana silovali, drogirali i držali u zatočeništvu, ali preživela sam i trebalo mi je mnogo vremena za oporavak", napisala je pevačica, ne preciziravši šta se tačno dogodilo.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @duffy on

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi