Neda Arnerić
Printscreen/Youtube
Neda Arnerić

Printscreen/Youtube

Foto: Printscreen/Youtube

Legendarna glumica Neda Arnerić, preminula je u 67. godini života, a prema prvim informacijama pronađena je u svom stanu.

Njena karijera trajala je 53 godine jer se prvi put na filmu pojavila sa 13. Prisetila se tog perioda bezbrižnosti u jednom od poslednjih javnih istupa, gostujući na TV Prva, a tom prilikom govorila je o čitavoj svojoj karijeri i samokritičnosti koja ju je kroz karijeru pratila prenosi Nedeljnik.

Neda Arnerić

Alo.rs

Foto: Alo.rs

“Kada sam tek počela, posle snimanja sam išla da vozim rolšue i skupljam salvete, nisam to shvatala na posebno ozbiljan način. Kajem se što sam napustila školu, jer sam preskakala neke periode razvoja. Za ta moja preskakanja i uletanja u periode koji su van onoga što nam je podaren, kasnije sam platila celu. Bolje je ići korak po korak u svemu. Sigurno snosim posledice takvog haotičnog života”, rekla je Neda.

Ona je istakla da se “ježila od pomisli da joj karijera traje 53 godine”.

“Ne volim da se gledam u ogledalo. Ne fotografišem sebe. Nikada nisam volela da se slikam. Ne volim ni da gledam svoje filmove”, rekla je Arnerić tokom gostovanja na TV Prva.

Neda Arnerić

E-stock/Milos Rafailovic

Foto: E-stock/Milos Rafailovic

“Ne umem sebe da hvalim. Ne umem sebe da volim”, zaključila je glumica.