Nedeljko Bajić
Alo!
Nedeljko Bajić

Alo!

Nedeljko Bajić, Foto: Alo!

Načula je publika u nedelju uveče uz TV Pink šta se “krčka” u studiju Stefana Žakule, junaka serije “Šifra Despot”, koga tumači Nedeljko Bajić, a o čemu je reč, otkrivamo vam danas. Poznato je da Nedeljko ima fantastičan glas, pa mu je u ovoj seriji, u kojoj potpisuje i produkciju, pripala ulogu estradnog menadžera i pevača, a kako mu je ta rola “legla”, govori numera “Stani zoro”, koju je otpevao specijalno za potrebe serije.

- Autor teksta i muzike je naš vrsni kompozitor, tekstopisac i muzičar, autor velikog broja hitova i divnih pesama, Zoran Dašić Daša iz grupe “Legende”, a aranžman je radio Dragan Kresić – otkriva nam Nedeljko. Pesma je po žanru lagani narodnjak. Savršeno se uklopila u koncept serije i jedne dramske linije koja je važna u priči. Iskreno, verujem da će ova pesma zaživeti i da će postati voljena među ljudima.

Nedeljko Bajić

Alo!

Nedeljko Bajić, Foto: Alo!

Snimljen je i spot pesme “Stani zoro”, koja prati ljubav glavnih junaka priče, Despota (Đorđe Marković) i Milene (Tamara Krcunović), a dostupan je na “Youtube” kanalu producentske kuće porodice Bajić - “Contrast studios”. Kako će se razvijati priča ljubavnog para, ali i šta Stefan Žakula planira u nastavku, pratite nedeljom od 21.15 u seriji “Šifra Despot” samo na TV Pink.

 

Komentari (5)

Laki

19.11.2018 14:19

Predivna pesma, odusevljem sam! Bravo Nedeljko!!!

Suzi

20.11.2018 13:24

Kakva pesma, savrsenstvo!!!! Sve pohvale za Nedeljka Bajica

Sonja

20.11.2018 18:03

Čista desetka!!!! Pesma je divna,Nedeljko ima prelep glas!

Jeca

22.11.2018 16:32

Jedan reč - FANTASTIČNO!!!!!!!

Ceki

22.11.2018 18:10

Stvarno dobra stvar, nema sta!