O OVOME BRUJI CELA EVROPA! Pobednik ovogodišnje Evrovizije se VEĆ ZNA?!

Za koga ćete vi glasati?

Nevena Božović
Nevena Božović, Foto: Screenshoot Youtube

Ovogodišnja "Evrovizija" počela je pre dva dana, a večeras se održava drugo polufinale, u kojem će se publici predstaviti 18 zemalja sa svojim numerama.

U današnjem polufinalu nalaze se dve države koje su, prema kladionicama, već mesecima najveći favoriti za pobedu na "Evroviziji", o čemu se uveliko priča širom starog kontinenta, a detalje ćete pronaći u videu koji je pred vama. Kakav skandal je Nevena doživela nakon prolaska u finale, POGLEDAJTE OVDE.

 

Obradom podataka sa različitih kladionica, šanse za prolaz su iskazane u procentima. Holandija i Švedska se najbolje kotiraju sa po 94 procenata.

Odmah iza njih, na trećem mestu nalazi se Rusija sa 93 procenta. Na četvrtom mestu je Azerbejdžan sa 92 procenta, dok se na petom mestu nalazi Švajcarska sa 90 procenata. Kako je izgledao Nevenin nastup, POGLEDJATE OVDE.

Šesto mesto zauzima Malta sa 85 procenata, a na sedmom je Makedonija sa 71 posto šanse. Isti broj procenata ima i Norveška, dok je na devetom Jermenija sa 59 procenata. Na desetom je Danska sa 52 procenta.

Neveni Božović se prognozira 17. mesto sa 20 procenata, ali ipak ovi rezultati se moraju uzeti sa rezervom, prenosi "Blic".

Nevena Božović
Nevena Božović, Foto: Screenshot

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Saša
  16/05/2019 - 08:56
  Odavno je to politika, zato i ne gledam to takmičenje..
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi