ON GA JE JEDINI ZVAO GUZA! Petar Božović slomljen nakon smrti svog najboljeg prijatelja Borisa, uspeo da izusti samo ovo!

Glumac Boris Komnenić preminuo je posle teške bolesti u 64. godini

Petar Božović i Boris
Petar Božović i Boris, Foto: Alo!

Čuveni glumac Petar Božović bio je jedan od najboljih prijatelja pokojnog Borisa Komnenića, koji je preminuo u 64. godini, posle teške bolesti. Kako je za "Blic" izjavio, smrt bliskog prijatelja i kolege Petra je jutros zatekla i rastužila.

- Boris je uvek bio moj omiljeni glumac. Sjajan, izvanredan, poseban kao čovek. Čovek sa velikim osećajem za humor, a opet odlično je znao da donese dramu. Bio sam zatečen, nisam mogao da verujem kada sam čuo da nas je napustio. Veliki gubitak. Ode još jedan izvanredan i veoma drag čovek - kaže Petar Božović za "Blic" i dodaje:

- Ja sam njega uvek smatrao našim Žerarom Depardjeom, od kada se pojavio kao mlad u našim vodama. Nikada nije prestajao da bude zanimljiv, uvek spreman za akciju - kaže glumac.

Na konstataciju da je samo njemu Boris dozvoljavao da ga zove nadimkom Guza, po liku koji je tumačio u seriji "Bolji život", Petar kaže:

- Tačno, nikome drugom nije dozvoljavao. Ali o tome ćemo neki drugi put da pričamo - dodao je Petar.

 Petar Božović
Petar Božović, Foto: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

Glumac Boris Komnenić preminuo je posle teške bolesti u 64. godini.

Prvak drame u Narodnom pozorišu u Beogradu rođen je 29. marta 1957. godine u Puli.

Posle gimnazije, koju je završio u rodnom gradu, Boris Komnenić upisao je Fakultet dramskih umetnosti, a član Narodnog pozorišta postao je 1984. godine, dok je njegova najpoznatija uloga na televiziji lik Saše Guze Popadića u seriji "Bolji život". Među filmskim i televizijskim naslovima u kojima je igrao su "Bal na vodi", "Špadijer jedan život", "Gore dole", "Vratiće se rode", "Miris kiše na Balkanu", "Sinđelići", "Apofenija" i drugi.

Proglašen je prvakom drame Narodnog pozorišta čiji je bio stalni član još od 1984. godine.

Više o smrti poznatog glumca pročitajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi