Nacionalna klasa
Screenshoot Youtube
Nacionalna klasa

Screenshoot Youtube

Nacionalna klasa, Foto: Screenshoot Youtube

Gotovo da nema savremenog domaćeg filma bez muzike Zorana Simjanovića.

PROČITAJTE JOŠ:

POTPUNO RASULO! Voditeljka OŽENJENOM biznismenu rodila dete! Ostavio ih i vratio se ženi, a evo šta prevarena supruga kaže o svemu!

"MENI SU SVI BEDEMI SRUŠENI" Našu glumicu ZLOSTAVLJAO sin! Živela u bedi i depresiji, pobegla u prihvatilište za žrtve nasilja!

ZAR NJU?! Žika Todorović je ovu poznatu voditeljku OSTAVIO zbog sadašnje supruge! Evo ko je u pitanju (FOTO)

 

On je između ostalog stvorio pesmu "Flojd", koju je otpevao Dado Topić. Jednom prilikom je otkrio i kako je nastala pesma za film "Nacionalna klasa".

Dado Topić

Screenshoot Youtube

Dado Topić, Foto: Screenshoot Youtube

- Marina Tucaković je napisala fenomenalne tekstove i sad je trebalo naći nekog da ih otpeva. Odmah mi je na pamet pao Dado Topić. Pristao je a da nije ni čuo pesmu. Kad je stigao u Beograd, otpevao ju je iz cuga. Ipak, interesantnija je priča za pesmu iz tog filma „Zašto“. Imao sam dvojicu kandidata - Davorina Popovića i Olivera Dragojevića. Zamolio sam organizatore da okrenu frontmena grupe Indeksi jer sam želeo prvo rokera da pitam. Davorin je rekao da ne može da dođe i Oliver ju je snimio.

Posle nekog vremena sedeo sam s Davorinom u Sarajevu i on mi kaže: „Što ti je dobra ova pesma“, a ja mu objasnim da je to ona pesma koju je odbio da snimi. Uzviknuo je: „Joj, mene budale!“ - ispričao je Zoran jednom prilikom.