U SRCU NOSI TUGU! Pamtimo je kao Đošino ženče iz Porodičnog blaga, a pre nekoliko godina joj se desila tragedija!

Imala je tešku ljubavnu priču.

 Jelena Čvorović Paunović
Jelena Čvorović Paunović, Foto: printscreen

Glumica Jelena Čvorović Paunović aktivna je i dalje na polju glume, ali češće na pozorišnim daskama. Pamtimo je po ulogama u “Srećnim ljudima” i liku Kasandre iz “Porodičnog blaga”.

NJU JE OSTAVIO BOGDAN BOGDANOVIĆ Naša glumica krije vezu sa kolegom iz Hrvatske, a sada su konačno uhvaćeni zajedno! Udaje se za njega, a sa ovom pevačicom je bio pre nje!

Iza nje su brojne nagrade i uspešne uloge. Rođena je u Užicu, a njena zanimljiva priča koja bi se mogla donekle shvatiti kao ljubavna počela je kada je ona imala 15 godina. Tada je upoznala mladića koji je u tom gradu služio vojsku, a bio je 12 godina stariji od nje. Ona tada nije želela ništa da ima sa njim, ali je volela da ga gleda kako svira violinu.

Upravo on ju je donekle naveo da upiše glumu. Objasnio joj je kako izgleda akademija koju je i on pohađao. Upoznali su se na jednoj predstavi u Užicu. Međutim, dok je ona bila na odmoru, on je otišao iz vojske i ostavio joj svilene čarape kao poklon.

 Jelena Čvorović Paunović
Jelena Čvorović Paunović, Foto: printscreen

Posle toga je uspela da ga vidi tek mnogo kasnije. Pamtila ga je po očima i tome što za vreme vojske nije imao kosu. Srela ga je pre nekoliko godina. Danas je isti kao i tada, bez kose, ali je to rezultat starenja, mada je njoj ostao isti onaj momak iz mlađih dana.

NE PLANIRA DA SE VRATI?! Nikola Đuričko se odselio iz Srbije!

Odselio se u Švedsku i oženio prvakinjom stokholmske opere, a tamo i dalje živi. Jelena se kasnije udala i dobila kćerku, ali je njen suprug preminuo pre nekoliko godina. 

BONUS VIDEO:

Darko Lazić postaje otac još jedne devojčice! Marina ponovo trudna?!

 

Komšije otkrile šta se dešava sa Kuburom i Marijom posle prevare! Čuje se galama iz stana, a evo da li su videli njenog ljubavnika!

AUTOR: Blic/I. M. DATUM I VREME: 19.09.2019. 10:48 Sve ispričali. Aleksandar Srećković Kubura, Foto: Alo!/Rajko Ristić Region je ostao zatečen kada su u javnost isplivale informacije da fitnes instruktorka Marija Savić Srećković navodno vara supruga Aleksandra sa starijim muškarcem.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi