Ovo su najskuplji spotovi svih vremena (VIDEO)

Alo.rs | vip 2017-08-05 13:40:12 2017-08-05 13:40:12

Ove zvezde su toliko novca trošile na spotove da se mnogima od iznosa zavrti u glavi.

Promo

Najskuplji spotovi u istoriji su snimljeni osamdesetih i devedesetih godina. Danas je mnogo lakše snimiti neke ekstravagantne scene, te je pitanje kada će neka od "novijih zvezda" iskeširati milione za snimanje spota, što je bilo svojstveno čuvenoj Madoni i pokojnom Majklu Džeksonu.

Ovo su pet najskupljih spotova ikada snimljenih:

5. Majkl Džekson: "Black or White" - 7,2 miliona dolara

Džekson je bio pionir u stvaranju video spotova, a voleo je da budu kao kratki filmovi, kao što su i bili.

4. Madona: "Bedtime Story" - 8 miliona

Ni singl, ni album nije postigao veliki uspeh 1994. godine. Spot je snimljen u futurističkom maniru, Madona je menjala izgled nekoliko puta, a u jednom trenutku se pojavljuje kao trudnica iz čijeg stomaka izlaze bele golubice.

3. Madona: "Die Another Day" - 8,3 miliona

Za film o najpopularnijem špijunu Džejmsu Bondu iz 2002. godine, u kom je imala sporednu ulogu, Madona je snimila glavnu numeru. U spotu se pojavljuje u ulozi Bonda. Spot obiluje scenama iz filma, pa su neki kadrovi snimljeni sa glumcima.

2. Madona: "Express Yourself" - 9,8 miliona

Davne 1989. godine ovo je bio najskuplji video ikada snimljen. Madona je bila jedina koja je uspela da toliki novac na jedan spot.

1. Majkl i Dženet Džekson: "Scream" - 11,2 miliona dolara

Najskuplji spot svih vremena je spot za pesmu "Scream" snimljen 1995. godine. Reč je o spotu u kom su brat i sestra u svemirskom brodu, zabavljaju se, ali su istovremeno i ljuti zbog načina na koji ih mediji tretiraju.

 

Expand player
Pogledajte više