Serija "Prijatelji"
Printscreen/You Tube
Serija

Printscreen/You Tube

 Foto: Printscreen/You Tube

Obožavatelji legendarnog sitkoma “Prijatelji” bili su duboko razočarani kada su saznali da je snimanje jednokratnog specijala kultne serije odložen usled pandemije korona virusa. Međutim, glumac Dejvid Šimer, poznat po liku Rosa Gelera, uverava fanove da je ovo okupljanje vredno čekanja i otkriva kada bi moglo da se dogodi snimanje.

- Nadamo se da ćemo nastavak snimiti u avgustu, tačnije sredinom avgusta, ali iskreno, uradićemo to kada je sve bude sigurno zbog trenutne situacije. Uvek je postojala nada da će nastavak šoa imati živu publiku, što celu stvar čini zaista škakljivom. Očigledno da nećemo rizikovati nečije zdravlje zbog rada na novim epizodama - poručio je Dejvid i nije krio uzbuđenje što će se ponovo okupiti sa Lisom Kudrou, Metjuem Perijem, Metom LeBlankom, Dženifer Aniston i Kortni Koks.

Serija

Printscreen/You Tube

Foto: Printscreen/You Tube

- Valjda se najviše radujem tome što ću biti na setu sa tih pet glumaca. Pet je, zar ne? - kroz osmeh se našalio Dejvid.

Prema pisanju starnih medija, glumci koji čine čuvenu šestorku “Prijatelja” najverovatnije će morati da budu u karantinu jedan period pre početka snimanja kako bi cela ekipa bila sigurna da niko nema virus.

Šimer je u intervjuu bio i pomalo nostalgičan kada je razmišljao o povratku u studio Varner Bros, gde se desila sva magija.

- Biti na stvarnoj zvučnoj sceni, prvi put posle 10 godina, na setu gde smo snimali skoro deceniju, to će za mene biti zaista neverovatno iskustvo - priznao je s očiglednom emocijom glumac.

Serija

Printscreen/You Tube

Foto: Printscreen/You Tube

HBO je prvi objavio planove da se specijal radi u maju, ali oni su propali usled krize zbog Kovida 19.

Emisija je premeštena za snimanje u avgustu, pri čemu će celokupna ekipa morati da prođe testove na virus pre nego što im se dozvoli da dođu na set.

 

Pročitajte još: