"TRČAO SAM ULICOM ZA NJOM I NIJE ME SRAM" Ovo je najlepša ljubavna priča Jugoslavije! Bila je udata, Ljuba Tadić je proganjao, a onda ga je izvukla iz najgoreg pakla!

Zaljubio sam se, a zaljubljeni čovek nema čega da se stidi, pod uslovom da je pristojan - ispričao je Ljuba.

Snežana Nikšić
Snežana Nikšić, Foto: Screenshot Youtube/Bimbros Beogr

Snežana Nikšić, rođena je 30. novembra 1943. godine, a za nju su govorili da je jedna od naših najlepših klumica. Davnih godina je bila žena koja je osvojila srce Ljubi Tadiću, a kako je on govorio digla ga iz pakla.

 

Ljuba Tadić i Snežana Nikšić upoznali su se u "Ateljeu 212" sedamdesetih godina. Ljuba u punoj kreativnoj snazi, a Snežana na početku glumačkog puta. Tadašnja upravnica "Ateljea 212" Mira Trailović imala je njuh da prepozna talenat. Kako je pisala tadašnja štampa, Snežana je bila mlada i lepa žena koja je plenila svojm harizmnom.

JAVNOST GA DO SADA NIJE VIDELA! Ovako izgleda rođeni brat Ivana Bosiljčića! Ima privatan biznis, a sličnost između njih dvojice je neverovatna! (FOTO)

Međutim, dok se udvarao lepoj Snežani, Tadić je prolazio kroz jedan od najtežih perioda u životu. Glumac je, kako se pisalo, imao problema sa alkoholom. Iz tog pakla ga je izvukla upravo Snežana.

26 GODINA GA NISMO PRIMETILI U "SREĆNIM LJUDIMA" Otac Vuka Kostića je bio poznati glumac, umro je od teške bolesti, a za njim je plakala čitava Jugoslavija! (FOTO)

Snežana Nikšić
Snežana Nikšić, Foto: Privatna arhiva

- Ima čovek uspona i padova. To je bilo vreme mojih padova. Veliki ljudi imaju malu sujetu. Meni je trebao ceo život da to naučim. Snežana me je izvukla iz tog pakla. Kad sam nju ugledao na probi u Ateljeu, kao da sam video Sunce - rekao je Ljuba jednom prilikom.

Ali, tu problemima nije bio kraj. Snežana je bila udata, ali Tadić nije mario za tim.

PRE 30 GODINA SE RAZVEO U TAJNOSTI! Lane Gutović je voleo 2 žene, a ni danas niko ne zna ime njegove prve supruge!

- Znao sam da je bila udata, ali me nije interesovalo. Koliko sam bio obuzet njome najbolje će vam pokazati sledeća priča. Dosađivao sam joj posle probe da se vidimo. Ona je brzo koračala hodnicima "Ateljea 212" i kasnije ulicom u nadi da ću odustati. "Ja sam udata žena", ponavljala mi je. Kad je ušla u svoj spaček i pokrenula ga, nisam odustao.

Ljuba Tadić
Ljuba Tadić , Foto: Screenshot Youtube

ZBOG NJEGA SE ODREKLA HOLIVUDA! Nataša Ninković je dve decenije u braku sa bogatim biznismenom! Evo kako on izgleda! (FOTO)

Trčao sam Ulicom Lole Ribara za njom. Nije me bilo sram. Zaljubio sam se, a zaljubljeni čovek nema čega da se stidi, pod uslovom da je pristojan - ispričao je Ljuba jednom prilikom.

Kad se Snežana razvela počela je da živi s Ljubom. Proveli su dve i po decenije zajedno. Iako je bila uspešna glumica, samovoljno se povukla iz pozorišta sredinom devedesetih kako bi se posvetila u potpunosti Ljubi, čije je zdravlje već tada bilo ozbiljno narušeno dijabetesom.

U SRCU NOSI TUGU! Pamtimo je kao Đošino ženče iz Porodičnog blaga, a pre nekoliko godina joj se desila tragedija!

- Razgovarali smo u kući o svemu. Naravno i o glumi. A, razume se, imali smo i drugih životnih tema. Što se glume tiče - ona nas je i spojila. Naši prvi kontakti vezani su za pozorište. Sticajem okolnosti, ilI sudbinom, ko bi to mogao znati, iste godine smo došli u Jugoslovensko dramsko pozorište. Ja kao mladi početnik, on kao mladi prvak. Dakle, prvi susret je bio pozorišno-glumački. Ljuba je bio čovek koji je strahovito voleo svoju profesiju, držao do nje, duboko je poštovao, bio pravi posvećenik. Zato je i veliki. Žao mi je što u gradu nema obeležja sa njegovim imenom, sem naravno velike scene JDP-a. Pratim razne spomen-ploče, ulice, nagrade s imenom... I, šta da kažem- rekla je ranije za "Blic" Snežana Nikšić.

Ljuba Tadić
Ljuba Tadić , Foto: Screenshot Youtube

Deajen srpskog glumišta umro je 28. oktobra 2005. godine.

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi