ZBOG NJEGA JE OTIŠLA IZ SRBIJE! Ovo je muž Vesne Trivalić kog NIKO NIJE VIDEO 13 godina! Pašće vam vilica kada čujete čime se bavi! (FOTO)

O privatnom životu Vesne Trivalić, naše poznate glumice i komičarke se jako malo zna.

Vesna Trivalić
Vesna Trivalić, Foto: Printscreen

Vesna Trivalić važi za jednu od najvećih komičarki naše glumačke scenei, a svoj privatni život drži daleko od javnosti. Pre 13 godina se udala, ali retko ko je uspeo da vidi kako njen suprug izgleda.

 

Ona se na javnim događajima nikada ne pojavljuje sa mužem, budući da ne voli da eksponira porodicu. Glumica je od 2006. godine u braku sa Nenadom Pandurovićem, koji je po struci plastični hirurg sa kojim ima sina Nikolu.

Vesna Trivalić
Vesna Trivalić, Foto: screenshot

Takođe, ona se preselila u Dubai, i ističe kako je posvećena jednako i sinu i suprugu.

-Majka sam i supruga. Sve je isto, samo što više ne radim. Posvećena sam sinu i suprugu - rekla je Vesna pre nekoliko godina.

VESNA TRIVALIĆ: U Srbiji mi se pomešaju osećanja (VIDEO)

Vesna se uvek trudila da lični život sakrije od očiju javnosti, što joj odlično ide. Iz tog razloga niko nije mogao do sada da vidi kako njen suprug izgleda.

Podsetimo, Vesna je napravila uspešnu karijeru čak i pre nego što je diplomirala na FDU. Sve je počelo ulogom u filmu "Špadijer jedan život" (1986), a proslavila se ulogom u seriji "Bolji život". Ostvarila je zapažene uloge i u "Lajanju na zvezde", "Ranama", kao i u filmu "Život je čudo".

VESNA TRIVALIĆ
VESNA TRIVALIĆ, Foto: Screenshot Youtube

Njena najveća glumačka dostignuća su uloge u serijama "Porodično blago" i "Otvorena vrata". Na filmu je najčešće radila sa rediteljem Srđanom Dragojevićem, dok su joj najčešći partneri bili Zoran Cvijanović i Dragan Bjelogrlić, sa kojim je proglašena za glumački par godine na festivalu u Nišu (1991), za par u seriji "Bolji život". Radila je mnogo i sa Svetislavom Goncićem, kao i sa Milanom Lanetom Gutovićem.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi