Serija Dejv
Foto: Youtube/printscreen
Serija Dejv

Foto: Youtube/printscreen

Serija Dejv , Foto: Foto: Youtube/printscreen

Ovo leto sve manje liči na sebe, te nije ni čudo što ga mnogi provode kraj malih ekrana. Potražnja za dobrim serijama sve je veća, ali ponuda takođe raste. Da li imate mesta na svom rasporedu za nove serije koje morate pogledati? Ovih 10 trenutno spadaju u najtraženije na striming servisima.

"Nerešene misterije" (Unsolved Mysteries)
Ako već niste pogledali, dobro je znati da je reč o jednoj od trenutno najpopularnijih serija na Netflixu. Uglavnom, radi se, kao što sam naslov serije kaže, o nerešenim zločinima i porodicama, detektivima i novinarima koji ih još uvek pokušavaju rešiti.

"Dejv" (Dave)

Ako niste upoznati s Dejvom, poznatijim pod umetničkim imenom Lil Diki, možda je upravo ova serija pravi način da ga upoznate jer mnogo je bolja od svega što je do sada radio. On je neurotični dvadesetineštogodišnjak iz američkog predgrađa i uveren je da je njegova sudbina postati najbolji reper svih vremena. On je jedini koji u to veruje. 

"Normalni ljudi" (Normal People)

Mnogi tvrde da se radi o jednoj od najboljih ovogodišnjih dramskih serija, a ako volite romantične drame, ovo je možda prava stvar za vas. Priča serije vrti se oko Marijen i Konela koji žive u malom irskom gradiću i premda dolaze iz potpuno različitih priča, njihovi romantični životi se u jednom trenutku isprepliću.

"Peri Mejson" (Perry Mason)

Kritičari nisu preludi za novom serijom jer neki je obožavaju, dok je drugi smatraju isforsirano depresivnim rebootom TV klasika, ali ako volite mračne trilere, definitivno dajte šansu ovoj seriji jer neće vas razočarati.

"Kviz" (Quiz)

Ako vas je zaintrigirala priča o Čarlsu Ingramu, čoveku kojeg i dan danas sumnjiče da je lažirao pobedu na britanskoj verziji Milionera, pogledajte ovu mini seriju koja baca malo drukčije svetlo na celi slučaj.

"Nestaću u mraku" (I'll Be Gone in the Dark)

Zanimljiva dokumentarna mini-serija o istrazi neješenog slučaja serijskih ubistava koja su potresala Kaliforniju sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka.

"Velika" (The Great)

Ovu seriju prilično je teško strpati u jednu od postojećih kategorija jer se radi o kostimiranoj biografskoj komediji na kakve nismo prečesto nailazili. Uglavnom, radnja prati život ruske carice Katarine Velike koja mora da bira između svoje sreće i budućnosti Rusije nakon što se uda za ruskog cara.

"Znam da je ovo istina" (I Know This Much Is True)

Još jedna izvrsna mini-serija, a ovog se puta radi o Dominiku Birdsiju i njegovom teškom odnosu s Tomasom, njegovim bratom blizancem koji pati od paranoidne šizofrenije i nastojanju da ga izvuče iz psihijatrijske ustanove. Oba brata glumi izvrsni Mark Rufalo.

"Klub bebisiterki" (The Baby-Sitters Club)

Netflix ima još jedan hit, a radi se o seriji nastaloj prema istoimenoj seriji knjiga koja se vrti oko devojčica koje pokreću svoj servis za čuvanje dece.