Tanja Bošković i Neda Arnerić
Alo.rs/Printscreen
Tanja Bošković i Neda Arnerić

Alo.rs/Printscreen

Tanja Bošković i Neda Arnerić, Foto: Alo.rs/Printscreen

Karaklajić je jedan od reditelja i producent humorističke serije "Vrata do vrata" koja se emituje od 2019. godine.

Poznato je da je baš on osmislio čuvenu špicu za dnevnik RTS-a, a njegovo ime stoji i iza "Maksimetra" i "Kino oka", kao i iza "Ljubavnog života Budmira Trajkovića", a radi i na novoj seriji "Tajna vinove loze"

Njegov ljubavni život je bio interesantan i raznovrstan jednako kao i umetnički. 

Sa Nedom se, prema "jednoj teoriji" sreo na snimanju "Užičke republike", a prema drugoj kada je ona imala 21 (bila je već tada velika zvezda), a on 25 godina i bio na služenju vojnog roka.

Brak se raspao, ali su bivši supružnici ostali prijatelji (Neda je zatim bila u braku sa dr Miloradom Meštrovićem).

- S njom sam bio u braku gotovo tri godine. Ona je divna žena i jedna od malobrojnih koja nema ni trunku sujete. I danas mi je izuzetno dobar prijatelj i redovno se čujemo telefonom. Zanimljivo je da je Neda rođena istog dana kada i moja mama, kao i baka. Ispostavilo se da su tri veoma važne osobe u mom životu rođene na isti dan. Njih tri su se obožavale i posle našeg razvoda, Neda ih je obilazila i dolazila s njima da se druži, ispričao je jednom prilikom o Nedi Dejan Karaklajić čija je supruga bila i manekenka Maja Štajner, ali i čuvena glumica Tanja Bošković.

Brak sa Tanjom doneo mu je ćerku Lanu koja se bavi glumom i sina Đorđa koji je završio studije političkih nauka, 2014. godine se oženio i koja danas živi u Americi.

U njegovoj ljubavnoj biografiji istaknuta je i veza sa Ingeborg Sorensen, nekadašnjom Mis sveta i devojkom sa naslovne strane "Plejboja".

BONUS VIDEO:

Pročitajte još:

Komentari (1)

ne svidja mi se ni on ni nj f

09.02.2021 01:39

ove dve nase treba da sumis UNIVERZUMA ako je ono mis sveta apropo sujete izgleda da je sva bila kod njega. Čime se čovek hvali tudjom lepotom i tudjim slabim vidom.