POSLE TOG TRAGIČNOG DANA, OTAC I JA SMO POSTALI BLIŽI NEGO IKAD! Ovako je sin Sanje Ilić govorio o njihovom odnosu, od potresnih reči suze će vam same krenuti (FOTO)

"Na tom polju su se, rekao bih, naše uloge potpuno promenile, pa isključivo ja njega savetujem i zajedno smišljamo šta i kako treba da radi s njegovom muzikom. Mnogo toga novog sprema i prosto ne može da se odluči šta će pre"

Sanja i Andrej Ilić
Sanja i Andrej Ilić, Foto: Instagram

Muzičar Aleksandar Sanja Ilić, osnivač grupe "Balkanika", preminuo je danas od posledica korona virusa. Andrej Ilić, sin preminulog muzičara često je govorio da je sa ocem postao još bliži nakon smrti majke Zlate:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Andrej Ilic (@andrejilic__)

- Posle tog tragičnog dana, otac i ja postali smo bliži nego ikada i mogu slobodno reći da imamo savršen odnos. Više smo drugari, među nama se promenio taj klasičan otac–sin odnos, a imamo i ogromno poštovanje jedan prema drugom. Mislim da bi majka i na tu činjenicu bila veoma ponosna – iskreno je rekao Andrej svojevremeno za medije i otkrio da je u poslednje vreme mnogo više on savetovao oca,kada je reč o muzici i poslu:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Andrej Ilic (@andrejilic__)

Na tom polju su se, rekao bih, naše uloge potpuno promenile, pa isključivo ja njega savetujem i zajedno smišljamo šta i kako treba da radi s njegovom muzikom. Mnogo toga novog sprema i prosto ne može da se odluči šta će pre, pa onda ja pokušavam da ga usmerim na tok projekta iz nekog mog iskustva u savremenoj muzičkoj industriji.

Teške i bolne reči kojim su se članovi grupe oprostile od Sanje pročitajte OVDE.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi