Ovaj voditeljski par preti da preuzme slavu Jovane i Srđana! (FOTO)

Alo.rs/T.Đ | vip 2020-09-25 14:43:02 2020-09-25 14:43:02

Gledaoci širom Srbije već danima su uskraćeni za jutarnja druženja sa svojim omiljenim voditeljskim parom, a njihov dalji angažman na nekoj od televizija za sada je neizvestan.

YouTube/Printscreen

Ni Jovana ni njen kolega Srđan nisu hteli da potvrde istinitost tvrdnji povodom prekida saradnje sa svojom medijskom kućom jer, kako voditeljka kaže, ni jednog trenutka nisu bili obavešteni o tome, piše Wanted. 

Voditeljka je sada dlučila da otkrije detalje, pa je saopštila javnosti da je njenom kolegi u ponedeljak ujutru fizički onemogućen ulazak na posao.

Informacija o budućem angažmanu Jovane i Srđana još uvek nije poznata javnosti, mada se u televizijskim krugovima uveliko priča o tome da bi to mogao biti ponovo RTS ili televizija K1.

U međuvremenu, gledaoci će ostati uskraćeni za jutra sa omiljenim voditeljskim parom, pa je gotovo izvesno da je upravo sada pravo vreme za sve koji bi želeli da preuzmu tu titulu i zamene Jovanu i Srđana koji su godinama unazad u nedostižnom vrhu gledanosti.

Najozbiljniji pretendenti za titulu novog omiljenog televizijskog para trenutno su Dajana Paunović i njen kolega Nemanja Velikić, takođe voditelji jutarnjeg programa, a Dajana je juče, u jeku priče o Jovani i Srđanu, na svom Instagram profilu pohvalila svoju emisiju i podelila sledeću objavu:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Da vas informišemo ali i zabavimo, tu smo zbog vas. Sutra ujutru #prvijutarnjiprogramusrbiji ☀️?

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic) on Sep 21, 2020 at 4:09am PDT

"Da vas informišemo, ali i zabavimo, tu smo zbog vas", napisala je na Instagramu i najavila početak programa koji vodi zajedno sa svojim kolegom.

PROČITAJTE JOŠ

Expand player
Pogledajte više