"Ovaj čovek je zadnji ološ": Ivanović ismevao Isidorinu sahranu!

Alo.rs/E.A. | vip 2020-08-08 08:21:10 2020-08-08 08:21:10

Strašno!

Alo.rs

Svoj neprofesionalizam, ali i surovost ljudskog uma, oličenog u javnu ličnost čiji bi kredibilitet trebalo da se dokazuje poslovnim rezultatima, pokazao je blaćenjem uspomene na književnicu čije je pero ohrabrilo mnoge ljude da se bore ne samo sa kancerom već i sa različitim životnim preprekama.

Ivan Ivanović je bez ustezanja izvrgao ruglu vest da će Isidora biti sahranjena u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, te je napisao komentar na Tviteru:

- Ovo sa Alejom zaslužnih građana postaje crna komedija.

Ovim je Ivanović, po ko zna koji put, napravio potez kojim dokazuje neljudskost.

Njihov sukob datirao je još iz 2012. godine, kada je Ivan Ivanović Isidoru nazivao "šizofrenim šeširdžijom", a u tome se nije zaustavio i u to vreme se obratio njoj, kao i njenom suprugu Nebojši, porukom: "Nemojte se kurčiti ako niste kadri da istrajete do kraja. Ili mislite da umesto prepucavanja na Tviteru treba da bijem pijanog dedu sa štapom i njegovog šizofrenog šeširdžiju."

- Gospode bože, kakav bizaran komentar jedne javne ličnosti. Toliko postaješ toksičan sa svojim prozivanjem da ni pokojnici ne mogu imati mira od tebe. Da li si i ti neka reinkarnacija goblina koji seje mržnju gde god se pojavi ili si samo iskompleksiran nedostatkom visine IQ - samo su neki od komentara izrevoltiranih korisnika ove društvene mreže.

- "Ovaj čovek je zadnji ološ" - bio je takođe jedan od komentara.

Isidora Bjelica je preminula u Beogradu u sredu 5. avgusta u 53. godini od raka, a iza sebe je ostavila supruga Nebojšu Pajkića i decu Lava Grigorija i Vilu Evangelinu. Autor je više od 70 knjiga, posvećenih različitim generacijama, i autor više pozorišnih komada i radio-drama. O njenom liku i delu mnoge poznate ličnosti govore sa divljenjem i poštovanjem i rečima da im ostaje u najlepšem sećanju kao jedna duhovita i avangardna dama srpske scene.

Bjelica je objavila 50 knjiga pod svojim imenom, a 15 pod pseudonimom. Dobitnik je dva Beogradska pobednika za književnost, dva Zlatna bestselera, Samsungove nagrade za kulturu, nagrade Gala pisac TV Politike 2002, Najvoljenije žene 21. veka, Karić nagrade za publicistiku i nagrade "Dragiša Kašiković" za publicistiku, nagrade za književnost studenata Sorbone i mnogih drugih priznanja za brojne humanitarne angažmane.

 

PROČITAJTE JOŠ:

Expand player
Pogledajte više